Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i pravoslavlje je stranac na tim prostorima, zavisi samo sa kolike daljine gledas. Problem je sto Srbi misle da je pravoslavlje bogom dano.
i otimacini tudje zemlje\" MA CIJE TUĐE pravda??? CIJE JE TO NEGO SRPSKA ZEMLJA KOJU STE VI HTELI DA UKRADETE I RAZGLASITE SVOJOM BOLE.STNICE!! Bosanska zemlja je oduvek bila Srpska sta ti mislis sto se ne zove Srpska da onda to nije, nego vasa sto ste vi sebi stavili 93 bosnjaci. Pa onda ni dalmacija nije hrvatska jer se ne zove hrvatska nego dalmacija Kre.tenu neizobrazeni jeli ti znas kako je bila raspodeljena stara Srbija i sve drzave sveta tako u proslim vekovima? Sta trubis tu neku bolestnu laz VI STE STRANCI TU, VI STE ONI KOJI KRADU TUĐE JER ISLAM JE STRANAC TU NA SILU DONESENA ENTITETA I TI BI SAD PRAVDE ZA SEBE I SVOJE!
da bog da ispitivo svoju smrdljivu cerku u grobu.........
Tihicu, samo se u tebe jos uzdam. Reci da ste napali JNA dok je ona cuvala mir na brdima oko Sarajeva.
Smatram da je rs nastala na genocidu i otimacini tudje zemlje . Klanju i masakrima , silovanjima i protjerivanjima . Smatram kao covjek da je treba izbrisati . Da su Bosanci , bosanski muslimani napravili republiku bosansku ili bosnjacku na isti nacin kao rs ja bi se iselio iz te tvorevine . Ako svi Srbi nisu c\'etnici zasto se ne isele iz bosanske zemlje koju su prekrstili u srpsku zemlju i pri tom ubili barem 100 tinjak hiljada neduznih ljudi . karadzic je ratni zlocinac kojem se daje pravo da bude tuzioc sudija!!! haski sud je samo jedan cirkus i velicanje srpskih ranih zlocinaca i siledzija.... ZASTO HASKI TRIBUNAL NIJE DAO ULTIMATUM ZA HAPSENJE RATNIH ZLOCINACA RATKA MLADICA I GORANA HADZICA?! ZATO STO HASKI SUD BRANI SRPSKE U\'BICE BOSNJAKA I SRBIJU!