Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci 52%
Sta je prika cenzura udarila da nejac ne sazna o klanjima u Hrasnici
Nevjerovatno koliko energije ovi cervi koriste da slazu, lazu, lazu i samo lazu. Dobro je nas stari svijet rekao: "Vlax se ne stidi ako se ne boji!"
@hrnjica Odkad mosnjaci kazu pucanstvo?
Navedite clanak kad su genocidni vlahovi rekli istinu , genocidni voda kaze sto puta izgovorena laz ce mozda postati i istina..
ako je Sarajevo bilo u posadi,pogledajte zvanicnu izjavu gospodina Zaima Backovica,na sjednici KS d jucer,gdje javno obavjestava PUCANSTVO da je BIO NA RATISTU U BIHACU,A pored njega je i iz ,,opsjednuog,, Sarajevo bilo jos 4.856 vojnika TZV armije bih. POZDRAV HRNJICA IZ TODOROVA
Imal' kraja ovom sudjenju vise?