Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za @Srbenda, ...he...he...he..,ti mislis da ja to ne znam.Znam moj Srbenda i mnogo vise od toga,jer sam radio sa Evropslim humanitarcima za vrijeme ratnih sukoba u EX,YU, a ti humanitarci su bili cisti spijuni-vecina ih je radila za CIA-u,a ne mali broj za Njemacku obavjestajnu sluzbu. Jos\'- 93-e ,u razgovoru sa jednim od njih, koji posjeduje 9 -raznih pasosa-velim da bi trebalo da se posalje pomoc Sarajevu i u Istocnoj Bosni,a on meni-Mani se gospodine Sarajeva i Istocne Bosne koncentrisi se na Banjaluku-to ce vama Srbima iz BiH biti glavni grad,a ne Sarajevo.,a sta sam jos od njega saznao nije za pricu.
Realista ajde ne se.ri! Evo ja sam ultra SRBIN ali nikad nisam i ne podrzavam to izdajnicko kriminalno go.vno. Prvo go.vno je prodavao oruzje neprijatelju, go.vno je bilo u dogovoru sa tuđmanom da ne radi nista dok HV napada Srbe u krajini, go.vno je non stop vezivo ruke đeneralu i stopirao mu ofenzive te povlačio nazad vojsku kad su vec osvojili strateske pozicije, GO.VNO je radio za CIU skupa sa tuđmanom i alijom i to je pre neki dan potvrdio Robert Baer bivsi cia operativac glavni za balkan. To je bilo jedno izdajnicko go.vno koji je mislio samo na sebe dok su ostali kr.varili da bi stvorili RS!
\'\'Ne daj se Bosno, znam rane te bole, majko Poturkinjo, Bosnjaci te vole ........... tandrcak,tandrcak-ljiljani, ........... op-sa-,op sa-sa, ................ BOSNA VAM JE PROPALA !
evo nesto o nama rusko-tursko-rumunskim genetskim isprdcima, tzv. Srbistancima: http://www.youtube.com/watch?v=BcEpXMpsLj8
Ne daj se građanine Rašo, vole te tvoje titoidne balijice!
HEROJ-ZLOČINAC...JA HEROJA I GOVANA................
koje poniženje, još se krio pod tuđim imenom,ISTRUHO U ZATVORU BIJEDNIČE SRPSKI...U SRPSKOM DREVNOM GRADU HAGU
ko ne voli Dabić Rašu, po-pušio ki-tu našu !!!