Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovaj izmislio onu sniclu
nije ovaj,nego neki poznati ugostitelj iz Zemuna,koji nema veze sa ovom familijom !!!
Karadjordjevici su jedni od najvecih dusmana Bosne. Pola Bosne su odrezali i pripojili Hrvatskoj, to jest tadasnjoj banovini, a onu drugu polovinu su namjenili Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel to potomak onog "kralja" koji se ko ckapi ispali osa zlatom iz drzave ostavivsi narod da se bori za otadzbinu? Jos i titulu ima.. hehehe
Nije kao Turci koji su naplatili zlatom povlačenje
nije se on ispalio...samo se povukao na rezervni položaj...kako b i Fadil rekao...
Ma nemoguće, prošetali kroz teheran?! Nisu im glave poskidali kod sebilja?
https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Muslimani-a-cetnici-Borili-se-s-Drazom-za-kralja-nikad-s-Titom/206747
Zovite Gavrila Principa teroristu da ih upuca, AHAHAHHA
Još nam Karađorđevići fale pored svega domaćeg ološa!
Cuj princ i princeza. Jesu to oni sami sebi dali titule? Moracu se i ja proglasiti kraljem 😁😁
Klixovci ne brošite komentare, samo sam ovome diplomatu replicirao o pismenosti"bošnjačke nacije", koja je izgubila pismenost, kada su Karađorđevića ukinuli turski i arapski kao službeni jezik😂😂.Možeš misliti kako su ostali bili pismeni , kada su ovi kao vazali znali samo čitati Kur'an i prepisivati kaligrafiju, dok je i svijetu završila druga industrijska revolucija.Dobro mi danas znamo išta kako su nas prije100g, ostavili Turci nepismene, sada to priznaju i turkofili.
Ne sviđa mi se ovo. Ovi žive u Engleskoj. Imaju i krvnu vezu s njihovom kraljicom. Dugo nisu šetali ni Beogradom a kamoli Sarajevom. Šta li se to iza brda valja???
Kakvu krvnu vezu s njihovom kraljicom? Sta lupas?
Liči na pradedu baš! Daleko im kuća bila!
Ko je brundo sa kravatom do pupka? Zar nema niko u njegovom okruženju da mu kaže da vrh kravate treba da dodiruje kopču kaiša na pantalonama?
Ima li informacija koja o moštima cara Lazara?
Genocidasi.
Čitam komentare i sad me živo zanima tko piše povijesne knjige bošnjacima. Vjerovatno neki internet povjesničar ili čak honorarac sa klixa...
Hahaha citas li kad Ili gledas li kada srpske kanale,portale I Knjige.. znaci vrh narcisoidnosti I lafine
Odeš u fojnički samostan i uvjeriš se kako su ti preci do 1900. gidine bili Bošnjaci. Tamo je netaknuta bibliografija ovih naroda.
oooooo sidje kraalju 😂😂
I šta kaže jeli ga neko poprjeko pogledao. Normalno da nije treba doći u Sarajevo i lično se uvjeriti u gostoprimstvo Sarajeva.
kako kaze Losa ...sjecas li se draga kraljevica Petra ,ostavio zemlju na nogama vjetra ... dosta receno o srpskoj hrabrosti
Ja sam ko dijete vazda mislio da pjeva na nogama od pijetla 😀