Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce se opet zalit, Sud ce opet vratit CIKu na ponovno odlucivanje i tako do narednih izbora
HDZ gdje god gubi, tu se ne održe izbori i ostaju na vlasti. Mostar, Stolac hoće li onda Čapljina doći na red??
@zlatanjasmin , raspast će se i Čović i Dodik i svi koji ih podržavaju , Bosne je bilo i sve ju je više! Crknite dušmani!
nasilnika u prdekanu!
Tko je vlast u Stolcu, taj je i nasilnik, prosao sam kroz to selo, nekad bio grad jb.t
U kom gradu je održana ova sjednica?
Svi i svako kriv - jedini nije kriv, začetnik svih problema u Mostaru i Stocu, HDZ BiH, Dragan Čović i pajtaši muga!
Dzaba se udruzujete kao 92 ,niste tada uspjeli necete ni sada.
Ma mogu mu ga samo popu...ti
Da se Hitler licno kandidovao za nacelnika opstine nemate pravo da ga skidate sa liste. Samo glasaci o tome mogu odluciti
Najbolje je da u Stocu ukinete pravo glasa Bosnjacima i da se vise nezamarate oko toga
Ne Bosnjacima, nego svima ko nema clansku HDZ, jer , cuo sam i sa tom clanskom da su po nekoliko puta glasale iste osobe...
Trokutistan u panici,ne znaju gdje su im opanci :)
@malosutra633 Moj je glavni grad Mostar,Srba je Banja Luka. sarajevo malo i upišano :(
@malosutra633 Cisto hm... onoliko smoga pa ni vode nemate... lipa moja Ercegovina!
a umalo da i tamo klepa na odvojen zivot
Boskovgrad, novi naziv za Stolac koji je vlasnistvo dvojice Boskovica!
Pogledajte mjesta u kojima vlada HDZ jednostavno propadaju!
Da vidim Vitez? Široki Brijeg? Neum? Ljubuški, Grude, Čitluk? Ti gradovi su u rangu sa Sarajevom i Zenicom! Više ima uposlenih u Vitezu nego u Zenici!
Ja sam kontao da CIK nesto oko izbora , kad ovamo CIK tuzi, sudi i kaznjava, a kada ce izbore raspisati, to nije njihova nadleznost kazu
Vide Kresic optuzeni za ratni zlocin nad Bosnjacima u Stocu-za 1500 civila Bosnjaka drzanih u logoru je kandidat za Općinsko vijeće u Stocu, smeta li to CIKu????
jel ovo onaj Ross iz Friends?! :)
Tonka Kresic iz Stoca, sefica Kabineta hrvatskog clana Predsjednistva Dragana Covica, je kcerka Vida Kresica optuzenog za ratni zlocin nad Bosnjacima u Stocu-za 1500 civila Bosnjaka drzanih u logoru. I nikom ne smeta sto takva osoba radi u Kabinetu sefa drzave!
Ocekivano!
E moj Kaplane, imate posla s fasistima! Tonka Kresic iz Stoca, sefica Kabineta hrvatskog clana Predsjednistva Dragana Covica, je kcerka Vida Kresica optuzenog za ratni zlocin nad Bosnjacima u Stocu-za 1500 civila Bosnjaka drzanih u logoru. I nikom ne smeta sto takva osoba radi u Kabinetu sefa drzave!