Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvajte se Draška da mu štit ne uzme.
Aaaaa jeste optereceni spomenikom majko mila. Narod praznog mozga sije spomenike na sve strane, takmici se sa prosloscu jedni protiv drugih a ne bavi se svojim licnim problemima i problemima svoje djece ha ha
Zastavu na jarbol uz tvrtka ljiljane i
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nedostaje križ koji je bio neizostavan motiv bilo na odori,kruni ili kao ukras ili nakit kojeg su svi vladari u Europi nosili u srednjem vijeku.
Ima sve što treba. Križ je nebitan.
Tvrtko digao ruku pozdravlja i kaže Selam braćo srbi
Istresli ga na pjesacki, mjesto mu nije prikladno, trebalo ga je pomjerit 20 m i stavit na zelenu povrsinu i postament . Postavljanje tako vaznog spomenika u 23:00 pa i šaneri imaju bolji termin kad kradu…..
Ako je tvoj pradjed postao Hrvat ili Srbin onda ti ništa nije jasno. Kralj Tvrtko je bio katolik. Samo tako je i mogao postati kralj Bosne. Kraljevi su praznati od Vatikana. Ne može kralj Bosne biti Srbin jer Srbi nisu katolici. Isto tako nije bio ni Hrvat jer je napao i osvojio pola Hrvatske. Što će Hrvat osvajati Hrvatsku? Ljudi iz Bosne iz sve 3 današnje vjere su potomci Bošnjana, Bošnjaka ili Bosanaca po modernoj terminologiji.
Trebali ste tu staviti Bubu Corelija oca mi
KRALJEVINA BOSNA ! ⚜⚜⚜⚜⚜⚜
, Sima Cirkovic i jođ 8 doktora istorijskih nauka Srbije naglasavaju da u trenutku kada Tvrtko pretendira da uzme i srpsku kraljevsku krunu, pored bosanske, u nijednom srpskom rodoslovu nema nikakvog pomena Kotromanica, Cirkovic doslovno konstatuje sljedece: "ni u jednom od srpskih rodoslova nema nikakvog spomena vladara iz kraljevske porodice Kotromanic".
Slabo čitate historiji Bosne i slabo znate o Tvrtku najvećem bosanskom kralju U to vrijeme svi smo bili pagani Katolici koji smo imali bosansku crkvu a katoličanstvo,al bi svaki put Tvrtkova vojska odbila sve atake i tjerala vjeru po svom ...Znači genetski inženjering je do danas prisutan Od vjere uzmi što ti paše.
Laku noć Bosno i Hercegovino. Vi hejteri, etnonacionalisti i hobi-(h)istoričari nastavite prelijevati internet komentarima dokazujici kako BiH nije drzava, kako nema istoriju, kako nema naciju ili jezika ili ….nemojte jos spavati. Mozda uspijete promijeniti istinu ili bar malo sebe ubijediti.
Malo smara ovo kopanje nazovi Bosnjaka po dubokoj proslosti. Pa svi imate turska imena, od trenutka kad ste odbacili religiju - koja je tada bila temelj svih pripadnosti... logicno je da svoju povijest trebate trazit po Osmanlijskoj. Pustite se krscanskih kraljeva. Nemate ni 1% zajednickog sa krscanskim narodima bili hrvati il srbi
pa kakve veze ima čija imena nosimo, pa i vi nosite grčka i rimska imena pa ste opet srbi ili hrvati... prije sadasnjih religija smo bili paganske slavenske vjere
Vidi što se kapičić izvježbo pričati ko da ga je krenulo na slot aparatima.
U Tuzli je spomenik Tvrtku postavljen prije 10 g. Ostatak zemlje kaska
E moj Tvrtko, da si znao da ce 7 vijekova poslije tebe Bosna jos uvijek biti protektorat.
Naši multi-kulti glupsoni su u sve žive komisije uvukli Srbe i zato ova trakavica 2 g. Izbacivanje naziva bosanskog jezika za tri prva razreda je iz istih razloga.
srbčad su najveća ubleha na planeti... Izmislili su Boliwood definitivno.... genetika