Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teški alkos i kockar
Kockarska je muka pregolema. O ljudi, klonite se kocke. Uistinu je kockanje propast.
Covjek isprozivan od raznih izdajica, naravno da ce odgovoriti. Gosp. Kapidzic fino objasnio.
Dia KaPIČIĆ štiti JEDINI "urbani krajolik" koji ga zanima: https://ibb.co/TY9qsRg
Trojki je sa sve kriva Mafijaska Sda ispade da od kako su Izdsjnici iz Trojke preuzeli vlast Sarajevo i Kanton u totalnom Raspadu ! Nikad prljaviji nikad vece guzve nikad siromasniji itd jedino sto se Naselilo svakakve Seljadije
Tipični primjer dežurnog mudraca , lik koji je poslije rata izmigoljio iz neke rupe , moralne i ljudske karakteristike se svele na poltronsko služenje gazdama koji ih plačaju ( jednokratne krpe ) , štetočine i zlo za sve sredine u kojima rade . Perjanice Komšić , Sidran , Hadžihafizbegovi , ova nesreća i slični . Jadna BiH sa ovakvim .
Interesantni su ovi SDA botovi...brane covjeka koji se zalaze za jezero umjesto aerodroma, koji bi bio nula da mu nije bilo oca. Na stranu kockarski dugovi. Podguzna muha baketova, a sta ce na to su spali. Zato im je propast neminovna. Zahiragic veliki doprinos propast SDA.
Kakav je ovo naslov
Ljigo
Dia KaPIČIĆ štiti JEDINI "urbani krajolik" koji ga zanima: https://ibb.co/TY9qsRg
Kapidža stari terorista
Bravo Gospodine Kapidzicu i pradjed ti je bio obrazovan!
Bravo ti si iskren sto ih boli. Ajmo botovi minuse pucajte.Kapidzic je gospodin
30 godina, hejjjjj… 30 godina!!!!!
Ovo je totalni anonimus koji je iznikao od nikuda, a takve pojave u politici jesu nešto najopasnije.
Stanje utvrđeno, svako rekao šta je imao na zadanu temu. Pa , samo da pitam, kao Konstrakta: "I šta ćemo sad"?
Rijetko postoji ljigaviji lik od ovog kapidzica, znaci gade mi se i forto, i efendic, i niksic, al ovog ne bih stapom dirao sa dva metra, da mi se pojavi u kuci zvao bih one istrebljivace gamadi da ga izbace prije nego povratim sve sto sam pojeo u zadnjih 10 dana... Hlornom kiselinom bih podove ribao kuda je prosao... Tri dana prozor ne bih zatvorio u prostoriji da se izvjetri...
Isti sam ti