Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon. Valjda ce sada stvari biti na svom mjestu. Puno jaci kadar nego prethodni. Forever SDP
Dobrodošli novi Ministri. Nadam se da cete raditi bolje svoj posao nego ovi do sada.
Novi ministri samo mogu biti bolji od sda-OVACA, tako da su ovo odlicne vijesti :)
Poslednji Selam SDA stranci, ožalošćeni - Niko
Eh tako, neka su se i SDA-ovci ugasili, neka prave društvo gubitnicima iz SBIH-a
Eh sada očekujemo pozitivne rezultate, nema više kočnica
Nadam se da ce biti bolje nego do sada. Sad nema SDA-OVACA da koce sve sto valja :)
vi iz SDA stvarno ne znate dostojanstveno prihvatiti poraz...mora da se \'e\' i tebi \'ljulja\' neka pozicija sto si preko stele dobio..a sto se tice bosnjaka, pa nisu samo oni u SDA ima ih u svim strankama...jedino sto vi izgleda to shvatate kao svojom babovinom, kao sto i funkcije shvatate
Kad cete staviti clanak da Vas sef Zlaja daje bosnjacka mjesta u federalnoj vladi stranci Radom za boljitak u zamjenu za njihove glasove. Hajde sad SDP-ovci malo pametnih komentara na ovo, a posebno bosnjaci sto su dali svoje glasove SDP (za one bosnjacke ovce koje ne razumiju sta ovo znaci evo prevod na pastirski jezik: Nema vise bosnjaka muslimana na vlasti a posto su ipak i oni ravnopravan narod u BiH njih ce zastupati Lijerko iz Sirokog brijega)
SDA je ove godine ucinila niz nepromisljenih poteza, bili su ubjedjeni da njima niko nista ne moze, da nema drzave bez njih, ali su se doooobro prevarili. Koalicjia sa SBIH je pecat na sve. definitivni krah SDA na lokalnim izborima.
SDA definitivno propada, jer gubitkom funkcija gube i sredstva za placanje glasova na izborima..predlazem im da se zaduze kod MMF-a :)
Lijepe vijesti
Sada brzo nadoknaditi izgubljeno. Vrijeme ide, treba nadoknaditi sve ovo
Imao je on jos bolju: \"Sulejman Tihić je inače jedan arogantan despot, vođa i lider koji uopšte ne želi da čuje kritičku misao, ni u stranci, ni u susretima sa liderima. Mislim da je on ključni problem u BiH.\"
bitno je da su neradnici iz SDA otisli, dosta su oni svoje guze plizali po udobnim foteljama... ko god da dođe umjesto njih siguran sam da ce bolje raditi
Mislim da je ključ problema u BiH SDA, da osionost i bahatost Sulejmana Tihića kao neprikosnovenog lidera u SDA, koji ni s kim ne želi da vodi dijalog i kompromis, jedan od uzroka stanja u BiH. Tihić je kao predstavnik i predsjednik SDA upravo razlog nesuglasica i na nivou države i na nivou entiteta. To je čovjek koji nikad nije nudio rješenja i nikad nije nudio kompromise, niti je pravio reforme. Mislim da društvo time ozbiljno treba da se pozabavi i da razmotri cjelokupnu ulogu SDA u protekle 22 godine, kako je na vlasti.
To definitivno SDA izletila van? hahahahhaha