Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radeljas uzor danasnje Ernonacionalisticke omladine :). Zahiragic kroz par godina 😂😂😂
@skoccy meni je vise za zoo vrta nego za zatvora da gledaju djeca u primjerak zasticene vrste bosniakius lopovius
@skoccy Ma ne treba ga u zatvor radi toga, u zatvor treba zbog pljacke, a to sto nije insan, za to bi trebalo negdje u prasecak zatvoriti, posto vise lici na tovljenu svinju nego na insana.
Kažu slika govori tisuću riječi. Ovo je slika i izgled uspješnog, poštenog političara ove države. Da nije tužno bilo bi smiješno. Ali na žalost takvi nam vode državu, predaju nam djeci u školama, zastupaju nas po svijetu, donose zakone i izmjene zakona, naplaćuju kazne, zapošljavaju, otpuštaju...
Budući Predsjednik Države, samo ga staviti na listu SDA i pošto NOROD ZNO, 100% biće izabran ! Naš budući Nobelovac !
Samo jako samo brzo trosim zaradjeno lako samo jako samo nikad nista ne moze mi zakon..
Situacija u Kraljevini Jugoslaviji bila je veoma teška. Jugoslovenska Nacionalna stranka i Radikalna stranka sarađivale su sa manjim strankama. Imale su podršku burzže i time su zajednički držali narod u zavadi. Proganjali su predstavnike radničkog pokreta. Raspirivana je vjerska i nacionalna mržnja. Nije dozvoljeno jedinstvo srpskog, hrvatskog i muslimanskog naroda. KPJ odigrala je veliku ulogu u okupljanju narodnih masa.
I onda dans potomci ovih radikala i nacionalista ponovo zavadjaju ljude i pljuju po komunistima. Ali kada ne bi onda im ne bilo k'o bubrezima u loju, jer sve dok je narod posvadjan njima je dobro. A la tarik dautovic i milorad dodik.
Adresa profesora centralni ....... Budala prava .......!
Ovaj profesor jos luta po ulicama .... Dzempera ti tvog 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 idiot treba hitno u ludaru ...
Pa valjda, ako vrhovni sud donese odluku o necemu, ne moze kantonalni sud to da ospori! Ili grijesim. Ali koja bi bila svrha vrhovnog suda i zasto bi se tako zvao ako ga kantonalni osporava
Dosta više kantonalni sud, dajte ime sudija i sudskog vijeća
Mister sisiće i stomak 2017.
Dosta više kantonalni sud, dajte ime sudija i sudskog vijeća
DAMIRA HADZICA SDP DESNA RUKA
Pisam se na ovu drzavu i vlast se dobro pokenjam
Kad je varao i krao bio je u dobrom zdravstvenom stanju, NEKA VRATI PARE, m ilion koji je ukrao uz pomoć Hadžića, LOPOVI JEDNI !!! Svakom krivcu ADEKVATNA KAZNA !!!
Ma šta znaju oni iz Vrhovnog suda...Kantonalci su zakon!
sportski ribolov, uhvati pa pusti i tako ukrug...