Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klanjamo dženazu političkoj zelenoj profiterskoj stranci, i ako su nekom neko zlo učinili, dužni ostali, pitam vas: hoćemo im halaliti?
Ovaj klix je od SDA stalno ih reklamise
Amir Zukic ce pomoci SDA
Nesto kontam SDA uvodi povjerenstva svugdje osim u S.G u Sarajevu. Tamo ih inaj nacelnik vec dva mandata razvaljuje. Cudna politika. Il ima neko koga ni Bakir ne smije dirati.
A Idriz Begić....Što njeg ne imenovaste????
SDA REDZISTAN
ova SDA je.toliko zivo blato i smece da mi vise nije.cejf ni komentarisati
Hrvatski narodni sabor je ovlastio samo dvije osobe za IMT. A kod Bošnjaka u USK uzimaju svi. A tužilaštvo ? Tužialštvo najviše. SDA odlučilo da se uvede red i da se zna ko je Bakir, kralj IMTa !
A sve strucnjaci u pm , covjek izgubi izbore i napreduje oooo hebem te zemljoooo...
opet Redzo
vvv