Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ih nije sramota praviti liste lijekova koje participiraju građani, a koji im plaćaju puno zdravstveno osiguranje po 10, 20 godina staža, pa ćak i penzioneri rada koji su im 40 godina plačali zdravstveno osiguranje i njima poturate liste pod nos i otimate novac za lijekove..., Gospodo šta su vam ti ljudi plačali tolike godine, kako ih se ni malo ne stidite. Nego, to ima svoje ime i to se u civiliziranom svijetu zove pljačka, legalizirana pljačka...
a sta su do sada cekali iz vlade ks , da gradjani placaju lijekove po skupljim cjenama
ovime je učinjen ogroman napredak u liječenju građana sarajeva...
Sigurno ce ispostovati zakonsku proceduru, konkurs ce biti raspisan , sve po zakonu!!! Onda cemo da saznamo cija zena , brat, sestra i amidzic ce dobiti ova mjesta!!!
Svaka ti je na mjestu ! :)