Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo kao društvo zaostali i kakvog smo mentaliteta pokazuju komentari na ovaj članak
Ama kakvog mentaliteta, u Domu zdravlja mom komsiji rekli da stavi list kupusa na ruku... Imaju zaposlenih 800 domara i portira, nema ispravnog vodokotlica u bolnici. Moli Boga da ti se niko u Zenici ne lijeci. Plus je i sport kao sport unisten u kantonu. Par rukometnih klubova se nesto bori i to je to. Vijest je odlicna sama po sebi, ali znas li koliko procedure moras proci za najrasirenije bolesti da te posalju u Tuzlu ili Sarajevo.
Sve najnovije, najbolje, svi experti ( u svojoj stali) a zdravstvo na nivou Konga. Svrarite na forum na temu o zdravstvu pa procitajte kakve pocetnicke greske prave ljekari, bando korumpirana.
Samo pljujte medicinare...i jednog dana ce vam dijete zabolit slijepo crijevo...trebat ce pedijatar...e tad,kad vam najmilijem zatrebaju,tad pljujte
Jadno to dijete koje zapadne saka bosanskim ljekarima. Cuj SDA seljo sa kupljenom diplomom da izlijeci slijepo crijevo. Pa umiru vam djeca zbog rutinske operacije kapka.
Aha,zato njihova doktorica Nina Jovanovic ubi dijete u zubarskoj stolici Bejtovica uz ubicu Suada Rozajca
Cuj reklame...
Napredniji od kcusa i opce za klasu.
Hahaha al me nasmija!