Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kantonalna bolnica Zenica je malo veci dom zdravlja sa uslugom u kategoriji ,,alaselamet" cast izuzecima a minimalni su...
Zašto klix ne piše da je direktorica Kantonalne bolnice u Zenici zapravo supruga Fuada Kasumovića? Kako je on došao na vlast i ona došla na mjesto direktorice.
neupucen si
Jest ,zaposlila frizerke na mjesto sestre. To je to
Tu je direktorica supruga Fuada Kasumovića.
kak se ze ze ze ze ze je napravio čudo od kak se ze ze ze Zenice hahaha
Možeš zamisliti koliko će Dr Granić I ostali sa porođajnog uzimat za porod trudnice
Prvi uslov je da sklonite taj salonit sa krova. Ako vase pacijente ne ubiju korona i ostale bolescure, ubit ce ih ta azbestna prasina sa krova!
Drugi uslov zaposljavati redovno obrazovane,a ne sa zanatom
SVI SE RAZVIJAJU I POSTAJU UNIVERZITETSKI CENTRI, JEDINO SARAJEVSKI KLINICKI TO SVJEDNO GUBI???
@ESMA1995 Jeste da mom komšiji amputirali ruku, dobio infekciju sve to na tvom prestižnom kCuSu te je morao platiti 300.000e u Minhenu da mu neko to odradi normalno. Kasnije je i sam izjavio da su uslovi i gore neko očajni na kCuSU...............
Stamota za grad od 110.000+ stanovnika da nema univerzitetski centar.