Komentari (520)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto nas onda hebete sa eko standardom ako ce ici par nepar ? Zar ima logike iskljucivati 5 i 6 i gledati kako 1 i 2 uredno vozi. Gdje prestaje logika pocinje Bosna. E svasta!
100% si u pravu. Nepismenonelogicnipanjevi🥴
@Snow ima logike al’ nema Ibre da postavlja cijevi ;)
Opet Konakovic sa rjesenjem par-nepar!!! Pa koliki idiot moras biti pa da dva puta ucinis istu glupost????
Zato sto nemogu i neznaju nista drugo osim par nepar.
ŠTA NAM RADE MAJMUNI,ŠTA ČEMO MI KOJI IMAMO MOTOR U AUTU NORME 4 ALI NIJE UPISAN U SAOBRACAJNU JOŠ UGRADJEN SEKVENT PLIN -NISU MI TO OVI MAJMUNI PLATILI NEGO JA DIGAO KREDIT I SAD MI ON UVODI PAR-NEPAR.PITAM SE DOKLE VIŠE JOŠ SAMO DA SE NAG...MO DA NAS JEBU.FUUUUUUUUUJ DEBILI IDI TE TAMO ODAKLE STE DOŠLI,NOSITE SVE ŠTO STE POKRALI SAMO PUSTITE SARAJEVO SARAJLIJAMA
Hahaha što vam ga DIF-ovac, Rile i crveni zavališe... Sad se vozajte u tramvajima...
E naše vlasti. Kada padne smog oni se sjete da donose neke mjere. Glupani jedni, na ovom problemu treba raditi i u Junu.
u teheranu situacija po starom kozu doji i suti mali talibanko
Srusimo Bakirov Spomenik arapima SCC, u centru grada i odmah ce biti vise propuha.
Jedini realan prijedlog je subvencija uvodjenja LPG Sistema u benzinske motore bez obzira na EUR standard. Stari dizeli ali i novi bez DPFa su najgori zagadjivaci...
A sta je sa subvencioniranjem uvodjena plina u benzinska vozila? Par/nepar je pausalan sistem. Subvencija plina ima pozivitvan socijalni ucinak a i odlicno doprinosi manjenju zagadjenja opasnim dizel cesticama.
Ako se uvede par- ne par da li to važi i za silna službena auta koja naša država ima? Hoće li i Bakir ili Covic morati da se voze svaki 2. dan?
NEMAJU PODATAKA??? WTF? Imate ministartvto...zaštite okoliša hej!!! Šta su do sad radili? Pošto ti ljudi ne rade i nemju funkciju tamo u ministarstvu - PRIJEDLOG - ZATVORITI MINISTARSTVO OKOLIŠA PA SUBVENCIONIRATI JEFTINIJI PLIN I STRUJU OD NJIHOVOG BUDŽETA..
fuj pajac sa bradom . kakav mozak .... to je konj i majmun u košulji...
Par/nepar? Terrence Hill & Bud Spencer?Remake by E. Konaković?Ne.kontam...
hocel sarajlije shvatit kolika je korist gradskog prevoza. Ne mora se svako u autu vozat
@Zalaz Da sta valjaju i da su redovni, MOZDA bi se i vozio
@ey_boss ma slazem se, bolje da svi imamo rak pluca i da trosimo stotin svaki mjesec na gorivo, nego cekat 10 minuta tramvaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa rade li išta ovi političari osim što ne rade ništa ??
samo praznu slamu mute, ja ne znam šta su oni studirali za šta se bore, za koga radi čega, samo platu primaju i ništa drugo i slikaju se i pričaju priče
Uvesti da u grad ne moze uc nista ispod euro 3 motora .
pa jarane nije ti ovo njemacka