Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, bar nešto pozitivno.
Ovo je trebalo davno
Srbin u top komentarima govori dovoljno u vladi ks
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pola SDA botova na terapiji druga polovina ne zna sta da napise 😂😂😂😂😂😂😂
Neka sad Dodik blokira
Nisam za tročetvorku ali sam za ovo.Jedini uslov transparentnost!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cestitam da nije bilo dusmana mogli su je osnovati i prosli put. Dodik je svima otvorio oci kad je blokirao vojne helikoptere za vreme pozara.
odlicno
Zahiragic na aparatima.
Sad će guzonje letiti helikopterom.
Bravo Forto, uhljebio si brata propalog pilota
a postoji li i jedan drugi kanton jbt Sarajevo više. fildžan bosna
to ce se prodati nekome ili kupiti za previse para a niposto koristiti gradjanima.
Bravo za inicijativu. Ali, tipovi poput Kulica i slicnih anonimusa u tom svemu su teg koji ce na zalost pokopati to prije nego se i pocelo…
policije ima svuda osim tamo gdje jedino i trebaju - na ulici
Bravo bravo, ovo bi proslo davno da nije bilo demagoga i smutljivca Radoncica, i njegovog lizoguzca Marica.Jos jednom svaka čast za ovaj potez.
Ma vlada opet pocela da vrhunski da radi nakon sto su je bili presjekli. Pojedose se sda botivi. Znaju da su u sarajevu odsvirili svoje na duze vrijeme.
trebalo je davno da imamo, ali bolje ikad, nego nikad i da nas ne ucjenjuju dusmani. Samo jos da budu racionalni i pripaze na troskove i da se ne ugradjuju u nabavkama
Novi tramvaji, trole i evo sad helikopterska jedinica. Bravo za vladu!
SDA na fikretovim haparatima
cuj kontrole saobraćaja, kao ne znaju da je čep od ilidze do carsije
Samo naprijed! Nikad ne znas koja ce budala doci poslije DoDick-a i hoce li opet praviti krmačluke, zato nabavi svoje i prst u uho.