Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi političari znaju nas sam kreditno zadužiti, ništa drugo!
Novi nacin kradje, gradjani plate za gas, oni u BH Gasu s***ju lovu, a onda zaduzuje se kanton, opcina da plate Rusima? Poslati ekipu tuzilastva da trkeljaju BH Gas i pohapse odgovorne. Pa to je 22 miliona maraka.
Al smo stratezi u PM uzmi kredit i vrati dugove koje si sam napravio pa onda kad dodju rateuzmi drugi i vrati prvi kredit ........ :-)
ja koristim plin i sve sam račune platio, ovo mi nikako nije jasno. ne treba biti posebno pametan da vidiš da tu nisu čista posla. hoće li oni koji trebaju napokon odreagovati? hoće li iko odgovarati? ne vjerujem:@
Ministri kantona, su prije pola godine na i onako visoke plate, povisili sebi plate za 730 KM, i sa takvim sojem ljudi-moralnih zločinaca je zagarantovan potpuni kolaps.
kao i obicno pokradu sve smjene ih i daj kredit odma nista od istraga oduzimanja nelegalno stecene imovine pa tako ce i ovaj kredit narod platiti treba bojkotovat placanje svega pa nek jebu mater svoju
A toplovod od kaknja ( cca 120M km neisplativ neke 2006-e). Do sad bi bio otplaćen i cijena grijanja bi bila duplo niža. Glupi narod
BH-Gas je ranije najavio prekid isporuke gasa KS-u zbog neizmirene fakture za decembar 2013. godine koja iznosi 21.359.530 KM. _____________________________ JE LI TO U BIH GAS BESPLATAN KAD SE BH GAS MORA ZADUZITI 22 MIL MARAKA KAKO BI PLATILI RUSIMA? Pa je li ko placa fakture ili neko trosi lovu od placenih faktura pa onda zaduzuje drzavu?
Ocigledno da neko u BH Gasu dovodi do svrsenog cina narod. Ono narod plati fakture za gas, ovi uzmu lovu, pa sfuckaju i onda ucjenjuju, ako nam ne date lovu, Rusi ce iskljuciti gas? Tuzilastvo treba posjetiti gas. BH Gas isti mjesec treba iskljuciti neplatisama gas i placati redovno fakture. Drzava, entiteti, kantoni i opcine se ne smiju zaduzivati da bi guzonje mogle krasti.
Umjesto da domaći proizvod (struja) bude jeftiniji građanima za grijanje, a toliko se i hvalimo s tim nekakvim elektroenergetskim potencijalima, mi uvozimo plin iz neke treće ruke i svake godine ista priča, narod uredno plaća a vječito neko nekom duguje.
samo udri po kreditima. boli nas uvo popis je prošao legitimno, sada znamo procentualno koliko nas ima i koliko kome kredita pripada
Cumur rulz!
Umjesto da se ukinu toliki posrednici koji repom ne mrdaju a naplaćuju pare od svakog kubika plina, treba naći kreditno zaduženje i platiti tuđe dugove. Pa tu je bar lahko riješiti stvari, kad se račun ne plati onda se plin zavrne, kad se račun podmiri i plin se opet pusti....
Bolje bi vam bilo da razmatrate kako će taj lopov Suad Zeljković vratiti dug Toplanama od 80 miliona, da ne bi narod plaćao njegove dugove, svako malo nam dižu cijene i pritisak!
Lopovluk!! Kreditima se ne otplacuje dug vec restrukturiranjem
Nisu sposobno nesto ustediti pa otplacivati dug nego se samo zaduzuju. Sebi ste plate povecali a narod jos vise zaduzujete.