Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda što se tiče Mirze Čelika, Bibije Kerle i Zvonke Mrića (Bajrama Demića) Visoki predstavnik i OHR su nepotrebni. Prije je to rekao i Mirorad Dodik.
SDA ce predati Hercegovinu kamenjarskim Srbima, i dati im Izborni zakon, kojim ce dobiti neku vrstu entiteta, samo da dobije kanton Sarajevo, koje je familija Zivkovic vec zacementirala kao sjediste njihove fildzan drzave.
@Formula1 Za sve mora da se sloze entiteti, stranke, 50 ministara, 100 politickih lidera itd. Ovde se nista ne moze sprovesti, ova drzava sluzi samo za kriminal, varanje i otimanje od obicnog naroda uz ispiranje mozga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Sjednici je prisustvovalo 15 zastupnika. Nije bilo zastupnika SDA, SBB-a, DF-a i BOSS-a". ČESTITAM VAM na još jednom pišanju po građanima BiH i KS. Mene je stid sto sam dio ovog drustva.
SDA ce predati Hercegovinu kamenjarskim Srbima, i dati im Izborni zakon, kojim ce dobiti neku vrstu entiteta, samo da dobije kanton Sarajevo, koje je familija Zivkovic vec zacementirala kao sjediste njihove fildzan drzave.
@eVOiMene Za sve mora da se sloze entiteti, stranke, 50 ministara, 100 politickih lidera itd. Ovde se nista ne moze sprovesti, ova drzava sluzi samo za kriminal, varanje i otimanje od obicnog naroda uz ispiranje mozga.
Idi više Konakoviću, pusti nas da živimo. Ne gleda mi se više dnevnik zbog tebe.
Gledaj SDA botina što zarađuju dnevnicu od 2km, i jebanje u šu***. Još malo i idete na otpad sa vašom strankom daidžića amidžića.
Ovog Dinu treba sto prije maknut sa pozicije ni za cega on nije, propali kosarkas
Ovaj dino nije bio sposoban da se bavi kosarkom a kamoli politikom
Ih, kad sad budžetlije počnu protestovati, rodi ih majka. Smog ih nije mogao istjerati na ulice, ali plata hoće.
Čestitam ovcama iz SBB-a i DF-a što su podržali borbu SDA i Dodika protiv Visokog predstavnika. Ovce su ovce.
Ovog Dinu treba sto prije smaknut sa pozicija, propalitet zivi.
JAO JAO JAO čitavih 16 dana kasni plata UHLJEBIMA , a to što penzioneri 25 godina gladuju sa 300 km penzije TO JE OK ZELENIM PARAZITIMA ????????????????
Sda 25 godina pise zakone i poslovnike i sad se oni nasli da tumace ovo sto su oni stvarali. Ova vlada nista nije uradila sem sto je nastavila sa budetom i projektima koji su predhodnici izradili, zaposlila svoj kadar bez konkursa, Dino vodio i skupstinu i vladu. Presmjesni ste, za ovu godinu dana jedino ste mogli da se uvalite u fotelje i sredite svoje ofice
Konakovic je kriv za blokadu
Cirkus u režiji Dine Konakovića!
Nevjerovatno, Konaković je spreman na sve zbog gubitka vlasti. Kanton je konstantno u nekoj krizi od poslednjih izbora.
A dali če se članovima skupštine KS i raznim komisjima isplatit plata za nerad, jer radi njihobvih borbi za fotelju i sra.. treba da ispaštaju građani
SDA, kao jedinoj državotvornoj stranci u borbi protiv unutrašnjih neprijatelja države (komunjara) i vanjskih neprijatelja (srbi i hrvati) ostalo je još samo da blokadama održavaju status quo u ovoj državi. Čim bilo kome popuste nastupiće raspad sistema.
Zaslugom Konakovica i njegovih istomisljenika ispastaju gradani Sarajeva,neka ga i dalje podrzavaju da ne odgovara pred zakonom,borba za fotelju i moc.Smjeniti sve neradnike,oduzeti pausale,pa neka se onda bore za funkcije.