Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno, al bolje ikad nego nikada. odavno je trebalo otvoriti punktove hitne pomoci u pomenutim mjestima, drago mi je da se konacno otvaraju .
koliko mi je poznato punktovi već postoje,pa ne kontam kakvi se novi otvaraju? samo će raditi i po danu?
Napokon neka dobra vijest. Napokon se nešto radi u korist ovog naroda. Ovo je jedna od boljih vijesti koje sam u zadnje vrijeme čuo. Naravno da će ljudima biti lakše kada znaju da imaju mogućnost da im neko pomogne kada im je potrebno.
Svaka pohvala , ZZO KS zna svoj posao , svakako je doslo vrijeme da smo svi bolesni 😄 Svaka cast upravi i ljudima koji su doprinjeli boljem radu i organizacionoj strukturi.
Samo u Kumrovec su investirali 2.500.000 KM. Za svaku pohvalu je to! http://www.novigradsarajevo.ba/public_html/images/stories/file/dz/DSC_3037.JPG
Ja sam zaista oduševljen. Sada će građani imati bolji pristup zdravstvenom sistemu i pomoći kada im je najneophodnija.
Svaka cast zavodu za zdravstvo Kantona Sarajevo. Renoviraju bolnice, domove zdravlja (2 miliona KM samo za Kumrovec), a sad i novi punktovi hitne pomoci. To je Sarajevu zaista potrebno!
punktovi postoje i rade noću.kakvi su novi punktovi?pravi se nešto novo?