Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasacu za zene
ti pod nickom SNAGA SDA bolje da nisi nista pisao, jer zbog takvih retardiranih i nazadnih nam jeste ovako KLOCU !!!
Ponekad se zapitam u kojem stoljecu zivimo? Jesam li jedina koja smatra da ta HANUMA, ili DOMACICA ili kako god je nazivali moze razmisljati vlastitim mozgom, upravljati kompanijom, voditi zajednicu? Ko je Angela Merkel, Hilari Klinton? Muskarci u zenskim tijelima? Tuzno za drzavu u srcu Evrope, tuzno kako se seljacka nacija uplela u svaki segment grada Sarajeva.
Cuj ti njega, \"ni manje ni vise nego 4 zene\", tebe onda žena/djevojka baš maltretira kad tako razmišljaš, ili pak imaš lošeg iskustva sa istim... teško tebi kad Naša stranka pobijedi :( SAMO NAPRIJED, NIKO DO SADA NIJE URADIO NEŠTO OVAKVO. BRAVO VI
u istoriji bih su oduvijek zene bile ravnoprani gradjani, doprinosile i predstavljale stup drustva, ima ih bezbroj.. ne vidim zasto bi ih nazivali hanumama.. to me stvarno nervira.. mirise na islamo-fasizam, koji puse s istoka...to sto u saudi-arabiji ne moze ni jedna zena biti \"prikazana\" je za moj pojam suludo..nevidljive i bez prava misljenja..to hocete? zasto??.. u ime civilizovanog drustva i progresivne misli, napretka u smislu zenama svojsvenog svijeta, koji je nadasve pozitivan, bez sukoba i bezumlja..
kako je ova NS neozbiljna Stranka malo im bilo da kandiduju jednu zenu za nacelnicu nego kandidovali ni manje ni vise nego 4. pa boni nebili spustite se na zemlju malo. jeli vi po oblacima hodate. kao da ne znate u kojoj zemlji zivite. ko ce glasati za zenu nacelnicu jeste li vi normalni. krajnje je vrijeme da se uozbiljite kao stranka ili ce vas ta ufuranost odvesti u propast. ovo vam pisem dobronamjerno.
DNO DNA OD STRANKE, DNO DNA Mustafic i njegova familija, onaj ublehas Kojovic, propali film.reditelj Tanovic i td...
Glasacu za Nasu stranku jer ne vidim nista bolje, eventualno za Liberale. Pitam se ja evo fino, cemu se Sabina skolovala po svijetu, radi sada doktorat ili je doktorirala i baca sve to pod noge i hoce da se uhljebi u politici sa 30 godina? Zar ne bi trebala postici sta u toj nauci i doseci odredjeni nivo, pa kad iscrpi kapacitete i dokaze da vrijedi onda se okrenuti politici i u mozda jednom mandatu napraviti nesto i za ostale? Ne mogu da ne mislim da svi koji se bave politikom se bave radi vlastite koristi. Neko je spreman vise a neko manje za korupciju i nepotizam ali skolovati se 25 godina, kod nas i po svijetu i na kraju poceti od pozicije nacelnika opstine? Ko to civilizovan radi? Dobro hajde, rade ovi iz SDA, SDPa, SzBiH i to... ali zar su oni primjer?
Waahahahhahahahahaaaaaaa :D
I NIKOM NIJE LJEPŠE NEG JE NAM, SAMO DA JE OVAKO SVAKI DAN........ ...... hanume što se ljtite i dislajkove mi pucate, realno nemate šanse nikakve ! ! !
Samo naprijed! i generalno, vama iz Naše stranke treba više razboritosti da više sarađujete sa opcijama istih ili sličnih svjetonazora kako biste se ujedinili i okrupnili biračko tijelo! \'\'Upecajte\'\' Komšića! Za šta se zalaže LDS? Čemu tolike građanske strančice, ako smo za građansko - onda je to jedno! U svakom slučaju, podržavam vas - i ... NEMOJTE ME IZNEVJERITI !
po tome kojoj stranci pripadas vidi se i koliko si inteligentan prosla su vremena vase dominacije
Moj glas ide pametnoj, obrazovanoj, elokventnoj, sposobnoj, lijepoj: Sabina
Pogresni ljudi u pogresnim strankama
hanume vama bi bolje bilo da se udate i šta pametno radite po kuhinji nego što se bavite politikom !!!