Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hadzicima se zna sta i kako... Moja Vesna, mani se corava posla
ova ko da je gajnaci
Obavezno to uradite gospodjo...
nargilaboy222@ Bajram Serif Mubarek Olsun radovac 😃😃😃😃
Allah razi olsun😉😉😉
Boze sacuvaj komentara.. Pa zar ne mislite da je sve bolje od trenutnog mamlaza koji je DRZAVNU zemlju prodavao za sitne pare????? Pa on je svoju djecu obezbjedio uzimajuci iz usta vase djece!!! Nema glupljeg naroda od naseg. A ova zena, ne znam je, ali iskreno mislim da ne moze biti gora od trenutnog nacelnika.
veko uz tebe su hadzici pazaric i tarcin! svaka cast na hrabrosti hadzicki narod i izbjeglice najbolje znaju koliko si im valjala u ratu i poslije rata ko te poznaje zna koja si velicina od ZENE
Sretno! Esma ili Vesna zar je bitno ako si covjek?!Mislim da si sa svojom porodicom pokazala ko ste i sta ste. Samo naprijed.
Srbi su počinili genocid gdje god su mogli, u Hadzicima nisu jer im je na to stao pokojni Ćedo...a ti malo pročitaj prije no što počneš laprdati..
Istina, Hamdo je vec 12 godina nacelnik, i 99% ce aBd biti opet. On je za 12 godina uradio ono sto Vesna i Muharem nece za 112
Hamdo je dobar al dosta i njega 12 dugih godina...Ali ako su Hamdi konkurencija ova gospava i onaj kiseljacki student podrumas bgm neka Hamde i narednih 12 godina,jer stice se utisak da ovo dvoje ne bi ni cumez uspjeli da sklepaju!!!
Ti zivis u Hadzicima mala do tebe ne dopire ni GRAS..
Jebala vas skijališta i klizališta, hoće li itko imati ideju da napravi bazen u Hadžićima.
Hamdo Ejubović će pomesti izbore. Kakva crna Vesna. A i onaj Fišo, lopov nad lopovima.
Ako pobjedis osiguraces i ono malo zemlje sto je ostalo da prodas Arapima,,.salim se mozda pobjedis i tranvaj uvedes do Osenika isto da mi je neko prije par godina pricao da ce se na Oseniku vozati pedaline rekao bi mu daje lud,.
treba neko probiti led!!! hamdo je dobar covjek I u prva dva mandata je urafio dosta toga a li odavno vec ljudi izrazavju nezadovoljstvo zbog djeljenja gradjana na glasace I neglasace....a ovaj kofol ministar sto pali ova svjetla, bjezi iz ministarstva jer je zaglavio do guse on ne znam sta ocekuje I cemu se nada....hehehehe mislim da ce hamdo I sda pobjediti a iskreno vrijeme je za promjene I gospodji vesni zelim puno srece!!!
Ma Hamdu umjesto Bakira treba
domuz=svinja hahahhahahhahah
ti kao znas turski pa sad pametan hahahahaha jesi li svoje prezime provjerio sta znaci???? ako turci imaju znacenje za svako ime I prezime mi nemamo....sta ako se gospodja oreziva domuz u u ostalom znas li ko je nosio to prezime????
Zena primjer ostalima!!!
Po čemu je primjer, po tome što je mijenjala vjeru ili stranku?!
kiks. isto da su pali sa marsa pa ne znaju gdje zive. nece raja nikad glasati za nju zbog imena i prezimena.