Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citat iz jedne knjige: Uđe u prostoriju namršten čovjek i mrkog pogleda. Spojile mu se obrve i sve kao da frkće i frkće. Hoda po prostoriji kao da ga nešto muči. Sagne, pa digne svoju četvrtastu glavu sa pojakim zulufima, a istakunom donjom vilicom odvaja usne hoće da izusti. Sve bi iznio svoje mišljenje al' ga strah mišljenja drugih. Bori se sa mislima, svjestan svojih krutih stavova i škiljavim očima seljaka prevaranta odmjerava situaciju.
hoce li Zolj(a) ujedati narod... neki nas p..., neki batinaju, a yolj ujeda...eh, jadni narode...
Na šta je Sarajevo spalo , da mu papčine , lopovčine iz Nevesinja , s kupljenom diplomom budu na čelu. Ma mršš u piččččku materinu i ti i onaj ko te predloži
da se barem svi hoce tako opametit da ih se rijesimo iz vlasti konacno
Hahahaha... reprezentativan kadar SDA... haha .... jadnik jadni...
Pa ovaj čovjek nema niti jedne mrlje u karijeri, a radio je na odgovornim funkcijama, samo se pitam šta si ti postigao u životu, pa eto ti nisi jadnik jadni MickySa1987 vjerovatno još od roditelja "žicaš" novac za kafu.
Ima sve reference za predsjednika SDA.
A ja jakog akta. Na nivou kao da je pocasni mjestanin Buca Potoka..
Predlozicu i da ga u Mjesnoj zajednici Vraca 2 proglasimo personom non grata - mrs nam s vrata!
eto kakve kadrove kriminalna SDA ima kriminalni kao i sama im stranka zajdeno sa predsjednikom
Dok se on odrzao cetiri mandata kao direktor direkcije za ceste KS gdje se obrcu stotine miliona, onda on ne mirise na postenje i pravednost.
Ako se on održao toliko mandata, na tom mjestu znači da mu nisu mogli ništa pogrešno "prišiti", zar nije takva logika ispravnija , a ne ova tvoja. Dokaz je direktor koji je došao poslije njega nije uspio ni pola mandata da izdrži, a već su mu našli "orahe u džepu" a ovaj Zolj toliko mandata pa ništa. Onda to govori da je čovjek potpuno ispravan.
Jebivjetar ko i ostali.
Sta je Ilijas spram.opcine Centar...?
tipična kockasta glava ,ko kutija od tena.
A kod bosnje u politici moze napredovati samo onaj koji je upravljao lopatama. Bakir u zavodu, zvizdic u fasadama i ovaj u urbicidu.
O njihovim (zlo)djelima i zaslugama ne treba šutjeti!
Ali ne treba ni lagati, a ovaj klix.ba objavljuje "objektivno i profesionalno" a gdje je ono pravilo da trebaš saslušati "obje strane" pa onda to objaviti kao vijest
Imal prozivke , HOĆEMOL GLEDAT FILM: Nazovi Z(olja) radi urbicida ? Do sad smo DISALI potpredsjendika SDA ČEDU LUKIĆA radi istoga ! :((
SDA ogrizak