Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li mu trebati potvrda o nekaznjavanju? salim se, znam da nece. uskoro cemo i mi ko u nekim drzavama birati poglavicu po principu "najjaci na sake".
Pa zar i Celic sine Brute porazi SDA najvece zlo za bosnjake
Ovaj je sigurno iso okolo i urado ko ne glasa za njega.
Udruzilo se sest stranaka protiv jedne, i opet jedva navukli glasove za pobjedu...
@a-team previše vas ima uhljeba i debila koji bi vječito glasali za SDA tamam da im i sestru hebe
Moj Radončiću pa tebe stvarno ne ide! Ti podržiš smjenu nekog čovjeka a on iskoči na izborima kao nov. Konaković,Forto i ekipa te pomeli u Sarajevu a evo i ovaj lola iz Čelića. Šta su oni tvoji napričali na skupštini o njemu a čovjek vas pomete
Sda je pogubila konce, njih najvise boli fildzanistanski debakl. Jos kad ode Efendic, a brzo ce, tu je definitivno kraj.
Čestitam!