Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kad si uhljebio sve pa došao na red i badžin brat.
Stranke ljevice morale su biti motor u uspostavljanju parlamentarnih većina, imati federalnog premijera i na taj način mijenjati stanje u BiH. Nažalost, nisu to uradile. Mi smo procijenili da ne želimo više čekati POTPREDSJEDNIK DF-A DŽENAN ĐONLAGIĆ
14% ima Bosnjaka u rs tvorevini i NIKAD nece biti na bitnim funkcijama ! 12% Hrvata ima u Federaciji i dobili su pozicije kao da su vecinski narod u cijeloj drzavi ! Bakire USTAV se mora mijenjati da Bosnjaci u rs tvorevini budu postovani kao Hrvati u Federaciji ! Dosta je Majorizacije Bosnjaka u rs tvorevini !
koliki su bosnjaci nesposobni govori i to da na svim bitnim funkcijama nema bosnjaka ili su nizerangirani jer su u komisijama opet oni koji naginju hdz ili snsd i sl... vecih budala ova zemlja nije imala ..
ovako.. zarad ministarske pozicije na mjesto ministra finansija koju želi SDA će ta ista SDA dati sve direktorske pozicije javnih preduzeca, inih agencija "braći" iz HDZ-a i kanal hzhb pride onako na kafu..
JADNA BOSNA I BOSANCI DOK SU U VLADI OVI NEZNANCI
UZP HB kao porodični biznis...
Čim ima badžu znači da nije gej he he
Osoba koja nije svrstana ni u jednu politicku stranku nema sanse, kao ni SDA koja mlako i nedostatno djeluje u svakom pogledu osim kad treba obecavati pred izbore.
Bogu plakat
Ovo je bar lako, izaberete Zorana Čegara i rješen problem, ne pripada ni jednom taboru, profesionalac u svom poslu, nema kupljenu diplomu, ima petlju, gard i dostojanstvo
Ja mislio Jala brat na prvu
Ovi politicki piuni ce nam glave doci.. samo bodovanje gledati i rezultate nista stranka.. ali to kod nas jos nece doci dok svi ne odu.. odavde pa dotaknemo dno..
Ove ustase su najomrzenije pleme na dunjaluku. Plemena iz Afrike su izmislili civilizaciju za krezubo kockaste katolibane sa bjelim carapicama i lakovanim cipelicama
Ček, ček, je li ovaj prvoplasirani onomad poslao policiju sa dugim cijevima na migrante i blokirao prolaz u HNK? 😏
Ups, nije to on moja greška. 😊
Ma sve po zakonu, izgleda da nam je Brankovic bio najmanji problem!
Stranke ljevice morale su biti motor u uspostavljanju parlamentarnih većina, imati federalnog premijera i na taj način mijenjati stanje u BiH. Nažalost, nisu to uradile. Mi smo procijenili da ne želimo više čekati POTPREDSJEDNIK DF-A DŽENAN ĐONLAGIĆ
DANAS je godisnjica zlocina abih nasd hrvatima u trusini!
@stern juce je bila godisnjica zlocina uzp hvo nad bosnjacima u Ahmicima