Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto bih EU podržala ovo kad su omogućili genocid. UN je Srbima omogućio genocid stvaranjem zaštitne zone koju nisu štitili. Uzeli nam oružje dopustili Srbima genocid bez reakcije. Od tada preispitujem sve i vjerujem da nije sve humano kako se predstavlja.
Negiranje komunjarsko titoističkih zločina,je isto kao i negiranje genocida.
Borba protiv poricatelja genocida i borba za istinu koja je samo jedna, i dalje traje. Velika podrska za uvazenu gospodju Kandic i gospodina Suljagica.
Od svih problema u državi sa koronom,sa nezaposlenosti sa odlaskom iz BiH sa kriminalom,korupcijom vi jos uvijek o Srebrenici i genocidu.
Kakav otpad moraš biti da napišeš ovako nešto.
@radlovac Genocidni,uvijek i na svakom koraku treba spominjati.Zbog ubijenih i zbog zivih.Da se i njima ne bi opet dogodio.Od komsija.