Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je namjena džamije da u njoj klanjaju vojnici, zašto se iznjamljuju munare po Hercegovini za repetitore. 150 metara od ovog mesdžida, nalazi se džamija tabačica, na kojoj je repetitor za telekom operatera - Eronet. Ta džamija je suvenirnca, oko nje se omladinci u sjeni opuštaju uz ilegalne supstance, sve oko Starog Mosta kafane, a problem Salih efendija :D
Vakuf je vakuf, ostale pojedinosti su stvar skretanja sa teme
– Oni pomoću Kur'ana zgrću novac namjesnika i imaju povlašten položaj u društvu. Njihov se broj umnožava, neka ih Allah na zemlji uništi. Hassan el Basri rahimetullah šta kaže reis Kavazović na ovo ??
imas li dokaz da neko privatno uzima novac od islamske zajednice. tj da ih stavlja sebi u dzep. ako znas napisi ko, koliko i kada. a koliko sam shvatio to se desavalo sa ovim mesdzidom koji pokusavaju da vrate od efendije Colakovica.
"Kancelarija reisu-l-uleme IZ u BiH pruža punu podršku muftiji mostarskom, glavnom imamu Medžlisa IZ Mostar, njegovom predsjedniku, i vjernicima muslimanima..." To znači da je kancelarija reisu-l-uleme IZ u BiH protiv bivšeg predsjednika Mešihata Saliha Čolakovića i bivšeg muftije Seida Smajkića, to znači da su po vašem mišljenju ova dvojica neki vaši izrodi s kojima nema smisla polemisati, zašto se sad perete od ove dvojice ako ste ih sami postavili na ove visoke funkcije?
Sultan Selimov, Bajezitov, Muratov, Sulejmanov... a mi opet Bošnjoooci. :)
Sultan Selimov, Bajezitov, Muratov, Sulejmanov... a mi opet Bošnjoooci. :)
Sultan Selim nesto uvakufio u okupiranoj zemlji. Zalosno.
@burek1sa1mesom1 naravno, mesdžidul medžlis
čuj oglasila ss kancelarija a ne on sam... ko to ne smije da napise cija je ovo izjava?