Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po Aliji nazovite dzamije, a nama ostavite Titovu. Pa zar se po svakom seljaku koji sljegne u Sarajevo mora uluca zvati. Sem toga Aljo je ratni zlocinac i bio je jaran sa seljacinom i koljacem Cacom. Po Aliji se nista netreba zvati. Taj tuzni period istorije kada nam je on bio predsjednik treba sto prije zaboraviti. Zivio Tito.
cao
ja sam za ulicu alije izetbegovica u potpunosti
DRUG TITO JE UJEDINIO 6 DRZAVA I 2 AUTONOMNE POKRAJINE!!!!! JA BI MU DIGO SPOMENIK DO NEBA!!!! TITO JE UJEDINIO 8 BALKANSKIH NARODA KOJI SU ZIVILI U MIRU I SRECI DO 1980. ALI KADA JE PRESTALO DA KUCA VELIKO SRCE NASEGA DRUGA TITA NASLI SU SE ONI KOJI SU POCELI RUSITI NASE JEDINE I PRAVE TEKOVINE BRATSTVA JEDINSTVA!!!!! DRUZE TITO MI TI SE KUNEMO DA SA TVOGA PUTA NE SKRENEMO!!!
Mislim da bih ulica trebala dobiti naziv po rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću.Jer taj covjek je spasio sve muslimane u BiH ako su neki to već zaboravili.A tome se protive samo oni koji za vrijeme rata nisu bili tu u BiH već u nekoj stranoj zemlji.
Mislim da naziv ulice treba promijeniti. Tito je bio običan diktator i ne zaslužuje da nosi ime takve jedne ulice. Priznao je Bošnjake tek '74 a oni su se rame uz rame borili sa svim ostalim za " bratstvo i jedinstvo".
haj ba ljudi ne serite bezveze ta ulica je u istoriji 10 puta mijenjala ime a zasto nebi i sad .. jebo titu koji jedino bosancima nikad nije dao nacionalnost.
Aliji u Hagu treba dati ulicu
za " A*N*K*E*T*A " Rezultat ankete (pitanje:Da li ste da se naziv Titove promjeni u Alijinu): od ukupno 1444 koji su glasali, 1054 (73 posto) su protiv promjene, a 390 (27 posto) su za promjenu.
Buduci da ne gumo da otvorim ovu cijenjenu anketu oko Titinog sokaka, moze li mi neTko reci koji je ishod? Znam ja da je Tile potukao Alju ali zanima me kol'ko? HVALA!
A raja se ovde , ziva izvrjedjase, te majku ti ovu te nanu ti ovu. Koja smo mi stoka, ma ne mi smo bagra. Tako nam i treba, a navijaci ko navijaci, stara dobra, dok je ovaca bice i vune. To je uvezi clanka sto ga je poslao VIDI OVO
za ",": vidi cifuta kako mi se obraca :) pa slino jedan, neces ti meni govoriti gdje da zivim prvo obrisi sline, pa mi onda nesto reci, a sto se tice rahmetli Alije, ja ga uopste ne moram braniti, vecina raje, koji nisu JEDNOOKI, zna ko je bio ALIJA IZETBEGOVIC. a ti cobane, fino na selo i cuvaj koze i ovce
IZETBEGOVIĆEV “PRINUDNI” SMJEŠTAJ Hotel Marriott smješten u samom centru Beča u ulici Park Ring na broju 12a bio je ratno, a i poratno “konačište” delegacija koje su iz BiH službeno ili privatno boravile u glavnom gradu Austrije. O kakvom je hotelu riječ, najbolje govori podatak da je prije njegove izgradnje zemljište otkupljeno od predstavništva BMW-a po cijeni od 50.000 DEM kvadratnom metru. Osim glamura koji vas zabljesne pri samom ulasku u ovo zdanje, oči vam “sprži” i cjenovnik koji vam sa velikim osmijehom ponudi jedna od recepcionerki hotela. Najjeftinija soba košta 270 eura, dok predsjednički apartman stoji 945 eura za jednu noć. Na naše pitanje kolike su cijene za diplomate i visoke dužnosnike stranih zemalja, dobili smo odgovor da je to poslovna tajna hotela. «Alija Izetbegović, kao i Haris Silajdžić, nikada nisu htjeli odsjedati niti u jednom drugom hotelu», kaže naš sagovornik navodeći da su se domaće delegacije, pogotovo one predvođene bivšim predsjednikom Predsjedništva RBiH Izetbegovićem, smještale na šesti sprat ovog hotela. «To je 'poseban' apartman koji zauzima kompletan sprat. Dovoljno će biti da kažem kako su brave na vratima, rukohvati, česme optočeni zlatom», tvdi naš sagovornik navodeći kako taj komfor košta tri puta više od predsjedničkog apartmana (945 eura) namijenjenog običnim smrtnicima. Dakle, za “šesti sprat”, omiljeni bečki boravak Izetbegovića i njegove svite, izdvajalo se oko 6.000 KM za svaku noć boravka. Inače, u hotelu Marriott uglavnom odsjedaju diplomate istočnoevropskih zemalja sklone politici Sjedinjenih Američkih Država. Drugim riječima, hotel važi za američku “lobi zonu” u Beču. Zbog takve reputacije Marriotta Hasan Čengić tokom svojih boravaka u Beču nikada nije odsjedao u ovom hotelu. «On je više volio Intercontinental u čijoj blizini se nalazi iračka Ambasada i hotel Bristol», kaže naš sagovornik. LOPOVI JEDNI POKRALI STE SVE::::
za "NEKO" ovaj neko mora da je Bakir Izetbegovic kad je ovako navalio da brani Aliju. Bola ohladi malo. Ni ti ni Alija niste Sarajlije, pa zato sto bi trebalo da se vas slusha. Alija je iz Bos. Samca pa neka mu tamo idu ulice praviti. a ti NEKO vrati se u svoje selo maleno pa tamo neke rodoljubive price pricaj! TITOVA je ulica i napravljena u vrijeme Tita a od kad je Alija na vlast dosao ni jednom se jos nije ni asfaltirala jer se nema love. a gdje je lova... pa nestalaaaaaa POKRO JE ALJO!!! LOPOVI JEDNI NAPOLJE IZ SARAJEVAAAAA!!!
http://www.bosna-ba.com/php6.5/modules.php?name=News&file=article&sid=27