Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično. Meni po 2 put ukrali auto, zovem inspektora da postavimo zasjedu i da ja budem mamac (toliko o strahu) a obzirom da sam imao saznanja iz prvog slučaja te nekih indicija iz drugog sve sam mu \"nacrtao\" i uspjeh je bio zagarantovan a on ne želi jer \"nije nadležan\" i \"ne možemo mi njima ništa, uvijek su 2 koraka ispred nas\"... Ako meni policija, pri uviđaju, kaže da trebam čekati da me zovu (u oba slučaja isto) kao i to da kriminalci dobivaju informacije od policije (kaže ovaj \"specijalac\" iz policije da ima osjećaj da ih \"satelitski prate\") kako onda da ja imam povjerenja u policiju molim te? Anonimnost, da. A neće znati ko je vlasnik ukradenog vozila jel tako? Uzmi google, traži pojam automafija i ograniči rezultate na BiH. Sve će ti se samo reči - osuđeni kriminalci koji su bježali iz zatvora su na slobodi, stotine krivičnih prijava u par godina i slično. Pa molim te reci mi onda ko koga ovdje handri? I da vjerujem našoj policiji? Nikako. Nažalost ali to je tako.
vjerujem da si imao losih iskustava, pa prema tome i totalni anonimitet kod tebe u nick-u. Slu na stranu! Upravo je to svrha ove akcije: krimolovci su sistem koji je monitorisan od stane EUPM-a u koodrinaciji sa SIPA-om. Znam to isto tako iz licnog iskustva! Znaci anonimnost ti je zagarantovana. Policija odradi svoj posao, sad je to sto si naveo veci problem sudija i ministarstava pravde! A ova akcija je usmjerena na suradnju policije sa zajednicom! Vjeruj mi da ako i gradjani pokazu malo vise hrabrosti i malo vise povjerenja u policiju onda ce sigurno biti vise rezultata. to je citava nauka koja se zove rad sa zajednicom ili community policing! I da, nisam samo jednom prijavio neko kriminalno dijelo. Dok god se budem plasio takvih ja se necu osjecati slobodnim ... Lijep i miran vikend vam zelim!
Ma zna policija sve samo treba volja da se to uradi...a Jasta volio bih da vidim tebe u situaciji kada ti imas mnogo toga da izgubis a onaj protiv tebe nema nista jer je njemu svejedno hoce li danas spavati u zatvoru, kod kuce ili bog zna gdje. Ja ovo govorim iz vlastitog iskustva a ne pricam neku bezveznu demagogiju. Nasa policija samo gleda kako da nista ne uradi
Dok godu budes imao takav pickast stav onda ti ne moze nista pomoci, a kamo li murija! Kontas!
hahah koga zakon ovdje toliko štiti da bi smio nešto krupno svjedočiti ?????? što manje pričaš bolje je ....