Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo svi bojkotovat izbore a onda izači i napraviti revoluciju u čitavoj BiH. Samo tako se možemo spasiti od lopovskih vlada i nacionalističkih retorika.
Ruka se osusila onome ko glasa za faru ,covjeka koji prica o lopovluku a sve sto ima stekao u takvom sistemu.
DODJE COVIJEK VEDRA CELA I NAPRAVI CARSIJU OD SELA! KOJI COVIJEK? NERAD ZNA! (K)RADI KAO COVIJEK! GLASAJ ZA SDA! http://s17.postimage.org/b13ibcv1r/sda.jpg
NERAD ZNA SAMO SDA! http://i.imgur.com/qT5N8.jpg EVO NASIH LJEPOTICA SELAM BRACO IZ KONJICA! http://i.imgur.com/UW4uA.jpg
NERAD ZNA SAMO SDA! http://i.imgur.com/qT5N8 .jpg Nece valjda Fahro zlatne kasike da nam da? http://www.oslobodjenje. ba/vijesti/bih/radoncic-prod ao-kupila-azra-radoncic-cije na-200-miliona-km
(nastavak prethodonog komentara) 3) razbu mi se uliva preko brace u Fahdu prvo na kurs inglisha, pa na kompjutere, a sad radi kao internet dizajner za put istine i zaradjiva nasoj komplet porodici mjesto u dzenetu sa svakim klikom 4) napraviJo sam nepad djece i svi idu u privatna obdanista za koje samo pravi narod zna, a kad budu stariji ZNA SE idu (imam vec vezu) u Bosnjacku Gimnaziju Prema tome, nije Alija nista slagao NAROD, vec je ispunio sve sto je rekao. On se izboriJo za nas NAROD. I ja i kompletna mi porodica ZNA,glasacemo za: http://i.imgur.com/qT5N8 .jpg a ostali svi idite u mp3! (kraj komentara)
Ja vec znam za koga cu glasat na izborima! Sve sto mi je obecao Alija je i ispunio: 1) dosao sam u grad na asfalt, imam kucu, dva stana i nabaciJo aute, sebi dva terenca i BMW, a zeni mecku za shopping 2) dobio sam dobro placen i siguran posao preko SDA, a ne moram se pretrgnuti, cijeli dan samo ostavljam komentare na kliksu i to se sefu vopra dzasvi, jos napredujem sa svakim komentarom umjesto da dobijem preko usiju, kao sto bi dobio kod privatnika jer ne radim (nastavice se)
Ja sam već star. Imam 51 godinu i moje je da glasam za MLADE i OBREZovANE. Oni su jedina opcija opstanka BiH. Nisu se se uspjeli naučiti lopovluku, mladi su i moraju se dokazivati ,nemaju drugog posla pa su se uključili u politiku i stoga će se siguran sam boriti za sve što terba mladima a žao im roditelja pa će se boriti i za stare kao i za mlade. ZATO SVI BUDITE PAMETNI I GLASAJTE ZA OVE MLADE ,OBREZOVANE ,PAMETNE . Oni se nisu odlučili da odlaze iz BiH već da ostanu i bore se. Apelujem i na mlade i na stare da glasaju za Mirada Hadžiahmetovića i podvačim apel sa linkom na ono što vole mladi: http://gradzenica.info/s adrzaj/index-2.html Za MLADE i OBREZovANE studente evo i odgovora na kvizu da lakše prođu ova preteška pitanja: http://i.imgur.com/b5zz6 .jpg P.S. Sine imam 50KM, sredicemo bubu za ispite, samo glasaj za detekt... ..ooovaaaj...mislim za kandidata Mirada i ne brini, babo sve dogovrio. ;-)
They are all WANTED!! :D
Kampanja u BiH: Izbor za najdopadljiviju šarenu lažu-živa istina
SELJACKE FACE SVE I JEDNA fuj!
U pritvoru je završio jedan 50-godišnji muškarac turskoj provinciji Bursa jer je silovao patku. Policija ga je uhitila nakon što su ga njegovi rođaci kod kojih je prenoćio prijavili da je seksualno zlostavljao jednu od njihovih pataka. Njegov svekar policiji je ispričao kako je u krevetu u kojem je muškarac spavao pronašao perje i krv, piše Daily News. Jadna patka nije bila u stanju hodati, požalio se svekar. Svekrva je pak ispričala kako je iduće jutro pronašla muškarčevu majicu kraj drveta u dvorištu. Muškarac je odbio sve optužbe govoreći kako je sve to klevetanje. No, nakon pregleda veterinara ustanovljeno je kako patka ima oštećena crijeva te je već nekoliko puta operirana.
J_E_D_I_T_E G_O_V_N_A L_O_P_O_V_I! ! ! ! ! ! ! ! !
EEEEEEEEESSSSSSSSKOOOOOOOOOOOOOOO HEHEHEHEHEHHEHE
Ovim je sve rečeno: http://i.imgur.com/qT5N8.jpg
Pozdravi svoje i vrati se opet kada napunis 18, a nemoj sa 15 da glumis 51. Argument da se mladi \"nisu uspjeli naučiti lopovluku, mladi su i moraju se dokazivati ,nemaju drugog posla pa su se uključili u politiku\" ti je veci supljak.Mladi se upucavjau, zbadaju, dilaju, a za kredit MLADE damice ce uciniti i puno vise. Nece valjda sa 50 pucati po gradu, dilati, fucati se okolo po klubovima ko zadnje one sponzoruse...da ih ne nazovem jos gore! A ovo ti je \"vrh:\" i stoga će se siguran sam boriti za sve što terba mladima a žao im roditelja pa će se boriti i za stare kao i za mlade.\" Hoce, hoce, jedva cekaju, kao i ti da uzmu naslijedstvo i procerdaju ga, pa pravac negdje van da se tamo \"snadju\". Ne kazem za sve, ai velika vecina nece ni iza sebe da spremi po kuci, a kamoli da se bori za sebe i za svoje roditelje. Cast izuzetcima! Mali, sa 15 ne glumi 51, nije ti ovo FB, OK? Hajde sad pozdravi jadne penzionere u kuci i trazi za kafu na ferhadiji da se \"nastavis boriti\".
ja lajkova ja dislakjova, aaaaa izborna kampanja kliksovaca, klik klik sakrij njihov i prikazi svoj preofirnooooooooooooo