Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet cemo moci zegati u gondolama
te se smanjio broj nezaposlenih, te opet dobijamo zicaru 2013, obnovljeni sporazumi s mmfom. divan dan! ps: vec se osjeti da oni hostapleri iz sda nisu tu xd
ja samo vidim da ovaj sdp nesto radi, a i ovaj kamocaji je pravo vrijedan decko. svaka cast. dace bog da se i ova omladina provoza u zicari.
Od iduće godine na parlamentarne sjednice iz RS-a će dolaziti žičarom.
republjik Serbskaja. Sada će Kusturica praviti sa druge strane brda Rusko selo gdje će se moći kupiti prava ruskaja votka. Žičara poklon Sarajeva razvoju turizma u bratskoj Serpskoj.
Svaka čast na žičari ali kada će u mojoj zgradi proraditi liftovi ?????
велком то република српска
Nije mi jasno kako neko moze u pozitivnoj stvari kakva je zicara pisati ruzne komentare.... Zicara je Sarajevu i Sarajlijama mnogo znacila i njen popravak moze biti samo pozitivna stvar kojoj se svi trebamo radovati, a ne pisati zlobne komentare. Svaka cast na angazovanosti da se stavi u funkciju zicara...
Kačavendino kopile, nadji sebi sajt za retarde.
Sad će vlasi sa Romanije moći stoku da prodaju po gradu. Nosivost korpe 3 krave.
Super!!!!!!!!Voznja zicarom ko u stara vremena...
Je li ova informacija provjerena od strane portparolke BH Pošte, koja je NEPOTISTIČKIM vezama kao voditeljica sa RSG-a dobila ovu funkciju u javnom preduzeću?
Trebevicka zicara ce biti prva direktna veza[ bez carinskih rampi ] izmedju Poturkije i Republike Srpske.Jedino ce biti na Trebevicu, poslije izlaska iz kabina,postavljena kontrola unosenja -pite,cevapa,hurmasica,baklava himbera i sve ostale hrane koja moze da izazove \'\'salmonelu\'\' ,a time i epidemiju proljeva i da uprlja ciste Srpske sume na Trebevicu.
bravo SDP jedva ceka da proradi i da se Sarajevu vrati stari sjaj.