Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaslužuju i gore, elita sva tri naroda ne samo jednog
ODAKLE IM KAMENJE?
Ma nestašni dečki su bacili jedan ili dva kamenčića, a možda su i meteoriti udarili u auto..., astronomi su primijetili pojačanu aktivnost meteorita....
Nista strasno popravit ce on to sa ledja poreznih obaveznika. Kad je drustvo ne zadovoljno treba izac na proteste i pripremiti se za izrazavanje nezadovoljstva nikako necim sto bi moglo nekog povrijediti pa da vas optuze...znaci pozeljna su -jaja ,paradajz ,salata upotrijebljeni pempas... :D
Ovo djelo mi se ne svidja, mnogo su pogresili, trebali su sacekati kada udje u auto pa sa brda vecu srtijenu skolobatati tako da ne promase cilj. Kamenjari procitajte moj savjet i pamet u glavu, sledeci put hocu 100% uspjeh.
Hahahahah ahhahahahahahaha, počelo kamenje da leti, prvo na hdz, sad i na snsd, ima nade!
ruke mu se pozlatile i srce junacko
puna podrska , kada drzava i sudovi ne funkcionisu za elitu onda narod uzima pravdu u ruke
Ovih dana moderno kamenovanje u BiH😂😂😂
..pa kud na dačiu?
Konstruktivna destrukcija. Sevap je oštetiti političare i bankare.
Livno, ISarajevo, šta čekate VI, prave, Sarajlije? Vi bi iz kafića da vidite kako to rade neki koji su došli sa Istoka, Juga ili Zapada - pa da se onda zgražavate??? Jel tako??? Ova ulitana elita zaslužuje da sepusti voda u WC šoljama i pogan spere sa lica zemlje! To možete samo sami i nikako drugačije!
Sto nije pazio!
Je li to onaj što ga na Palama zovu "Mali Dodik" ?
I nije neki covjek...
Eh da mi je ufatiti te muslimane pa da znam zašto ?
Tipican Dodikov sud ,prvo osudi pa onda nek policija i tuzilastvo malo mrljaju da usklade stavove.
frka A sta ce ti upitnik na kraju?