Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kugle su sluzile kao ukrasni predmet ponajvise kao dzerdani drevnom gigantskom narodu koji se zvao Serbosi. Teorija je fakat i nije izmisljotina, jer je u blizini kugli pronadjen kameni opanak duzine 10 metara, a na njemu uklesana recenica " samo čvarak Serbosa spašava " :)
I Crvena Zvezda je dobila ime po zvezdi Sirijus (ili Serbius) koja se poravna sa tri najsjajnije zvezde iz sazvežđa Orion.
@EnjoySarma I ja sam gledao video, ne sjecam se kako je budali ime. Zamisli, covjek dobio hiljade lajkova. Mo's mislit' s kim mi imamo posla drug moj :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upravu je ovaj Hercegovac gore, da je najviše ovih kugli pronađeno u Srbiji. Njih su Marsovci još tada bombardovali i znali su šta nastaje upravo na zemlji. Još kad su bili amebe pravili su probleme, evoluirali su u metilje i pantljičare i uzrokovali užasne proljeve kod mamuta i dinosaurusa.
A mora da im je "babo" donio, da se malo turisticki oplemene.
Babine kugle.
Donio Fikret Abdić iz Amerike
a jarane niko nema kugle ko bosanci
to se ba dinosaursi igrali klikera
Babi oci ispale, vidio baziliska
Abdic ih sakrio! Inace agrokomerc ih proizvodio prije rata!!
Sve naše planete i njihovi sateliti su bili nastanjeni vanzemaljcima. Praveći eksperimente sa genetikom, slučajno su proizveli virus koji uzrokuje užasan svrab. Nisu mogli da ga izoliraju, pa su sve zaražene spustili na planetu zemlju kao karanten. Ali je bio problem što se svrbski virus počeo širiti po planeti i naglo evoluirati u hiljade vrsta. Vanzemaljci su pokušali meteoritima uništiti virus na zemlji ali bezuspješno. Prirodnom selekcijom je Svrb postajao sve jaći.
Počeo je sa procesom fotosinteze i izgradio atmosferu i ozonski omotač. Kada su vidjeli da ne mogu ništa, započeli su veliku evakuaciju sa Merkura, Venere, Marsa, Jupitera, Satura, Urana, Neptuna i Plutona i upitili se u velikim kolonijama intergalaktičkim brodovima u susjednu galaksiju Andromeda. Međutim, još nisu ni na pola puta, Svrbski virus je evoluirao u inteligentnu vrstu zvanu Homo Sapiens, gdje ostale, dobročudne organizme napada i uzrokuje ratove.
Vanzemaljci čestim posjetama sa svojim brodovima često dolaze da vide stadij evolucije Svrba i ponovo bježe, iako im je par letjelica već srušeno u Arizoni. Dobročudni organizmi su razvili antitijela i počela napadati svrbski virus i sveli ga na zemlji u karantenu i taj karanten nazvali po virusu - Svrbija, tj. Srbija. Infektolozi procijenjuju da ih je ostalo još oko 5 miliona, ali cjepivo djeluje i sve se više smanjuju. Neka se ne sikiraju vanzemaljci, rata zvijezda neće biti.
Piše li na njima "živio babo"?
@baznian25 Legendooooooo 😂😂😂😂😂
Au koliki su bili klikeri u doba Jure..
Ko je ona teta iz reklame za Intisimi donje rublje na RTLu?
ovo kad nemate novu vijest, udari po starim...po ko zna koji put
srpska jurajska kugla hahahahahahahahahahaha