Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam efendiju, kolko kosta jasin za umrlog ?? Kaze ko tebi 20 eura .. Reko moze 20 eura al kad ga budes na njemackom ucio ..
Moze i na arapskom da ti uči, ali onda da platiš u kuvajtskim dinarama.20 kuvajtskih dinara 114 maraka.Tako da, prihvati tu ponudu.
Da ga ako Bog da svi docekaju u zdravlju, sreci i veselju. Pa cak i oni koji se pretvaraju ili ti ga munafici, a i oni koji su teski protivnici iako nemaju nista od toga.
Ja ovo sve znam i bez vaših informacija. Nego da pitam: Hoće li biti invalidnina uskoro?
sto su ovdje komentari otkljucani, govna jedna "novinarska"
☪🕌✝🕍🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🤣😂
zatvorite dzamije i crkve, otvorite skole i tvrtke! Mozda onda nebi morali svi bijezati....Samo jos zaostale budale vjeruju u pedofilne profete i ljudima koji su navodno rukama dijelili more. Ostavite se vec jednom tog sranja i okrenite se buducnosti, ako ne zbog sebe onda zbog svojih sinova,da bi oni mogli zivjeti u nekoj boljoj drzavi.
@pandica s obzirom da nikad nisam ziveo na Balkanu, niti sam se tamo rodio mislim da mi je bosanski dovoljno dobar:) Naravno da mi engleski, njemacki, spanski i francuski ide bolje jer sam te jezike ucio u skoli, ali rec da sam nepismen jer neznam perfektno pricati bosanski je malo smijesno s obzirom da pricam 5 jezike:) A de mi reci, sta sam to pogresno rekao?
Sve vjernike treba protjerat u izrael ili S. Arabiju. neka se tamo moljakaju fantazijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemaju oni veze kada pocinje Ramazan. Svaki put se jedan dan "pojede".
Vjernici su budale,rad rad i plin.
Sretan Van Povratak Focaci
Samo jadnici idu u crkve,đamije i sinagoge misleci da ce im bradati starac pomoci,a zapravo hoce im pomoci isprazniti đepove i nabiti ih nogo po nove devize.
Nije izborna godina pa su i aktivnosti smanjene
crkveni kalendar......kalendar IZ meni ne treba ni jedno ni drugo....znam koji su moji znacajni datumi u godini
🐏🐑🐏🐑🐏🐑
@ZmajevoSrce1 Ramayana je negdje drugo..nema veze znam da se pomjeraju...ali rodjendan moje djece, roditelja, muza, sestara itd., godisnjice razne...... ne zaboravljam i uvijek su na isti datum
Lijepo je da znaju svi,I oni koji su sljedbenici I oni koji nisu, I oni koji ne pripadaju toj religiji kako bi znali postovati I uvazavati praznike pogotovo promjenjljivog datuma.Oni koji se tome smiju nisu prvo postovaoci svoje pa onda naravno ni tuđe vjere
@SanChy123 Baš tako boli nas qurac za tradicijom i običajima semitskih plemena sa bliskog istoka. Treba sve religije izmjestiti iz Evrope.
Stupila na snagu odluka da se ne ruse vjerski objekti po RS-u. I dolazi Karadzic da vidi kakva je situacija u Foci. I pita koliko je dzamija ostalo. Kazu focaci, ima ih manje nego crkava. Kaze, koliko imate crkava? Kad ce ti focaci, pa jednu. Hahahahahah
😵😵😵😵😵😵😵
Religije su đavolske sestre,majku im hebem.