Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne graniči BiH sa Rusijom, niti se približava ruski m granicama.
Treba i njemu dati ikonu,da dođe sebi...BiH i Srbija jsu okružene sa NATO,
Pa si odlučio preskočiti Rumuniju, Poljsku, Grcku, Latviju, Estoniju, Češku, Mađarsku, i doći u BH praviti granice, od.ebi od nas i ovako imamo svojih briga
Koji idiot..Pa napadni nato nemoj Bosnu i Hercegovinu ako su ti neprijatelji
Ma nabijem ja tebe tako ružnog!
Mato posta pravi vojvoda.
Nato je kriv za smrt 100.000glupih Bosanaca.Ometao je pregovore i huškao jedne na druge što i sada radi da bi se vojno ufuljao. Sloboda za Jašara. Dobio 20god za pucanje u anbasadu.
Hahaaa. Gdje to BiH graniči sa RUSIJOM !!! A možda građani Srbije ne znaju da je SRBIJA ustvari RUSIJA !!!
Nisam znao da je BiH blizu Ruske granice. Wow. Rumunija nije unutra NATO, Bugarska takođe, Grčka takođe, CG takođe, NDH takođe, Mađarska takođe.... znači osim Vučićland-a svu su unutra i to što BiH ima aspiracije prema NATO je približavanje ??? Wow, pa mislim da bi onaj pokojni narkomanski sin Mate Đakovića (poginuo za volanon pod uticajem opijata) bi bolje smislio.
Gledaj ovog Mate, koja spodoba! Jbt!
Odhebi u skokovima, hebo te svaka kapljica plina.
Da li je ovo moguće? Sve zemlje Varsavskog pakta u NATO-u.
pa držite se svojih granica..sikter sa Balkana. Nikada tu niste uspjeli ništa uraditi, niti bili prisutni, ni za vrijeme bivše juge, niti zadnjih 30 godina. Što niste spriječili Ruminiju, Bugarsku...valjda su vam to bliže države od nas?
BiH i Srbija su okruzene NATO drzavama, tako da nama clanstvo zapravo i nije neophodno. Dovoljno je da suradjujemo sa njima, da se odrzavaju vjezbe sa NATO-om. A hvala Bogu, nismo blizu Rusije.
Stvaraju opet totalitarnu državu. Usvojen zakon koji omogućuje Putinu novi predsjednički mandat Prema novom pravilu, Vladimir Putin može dobiti još dva mandata na čelu države. Putin je na poziciji predsjednika Rusije od 2012. godine (EPA)
dajte nam vakcine i evo, obecavamo da vas necemo dirati
Odakle Putin vadi ove pijandure .
jedan je Tito. znao je vagati izmedju amera i rusa. ne radja se vise takav mozak.