Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se mene tiče možete se i otcijepit. Taman nećemo imat problem s vama da nam blokirate kakav-takav napredak u zemlji, a i izgubit ćete status konstitutivnog naroda. Ako može povedite sa sobom i petokolonaše u bošnjačkim redovima, imat će vam ko lizat analni otvor.
zna se kako to funkcionise: Lobisti odu kod nekog austrijskog medjeda i tucaju mu u glavu kako on mora u RS investirati, jer je.b.es Bosnu, ona svakako nece dugo. A austrijanci kako su islamofobni progutati ce vijest kao da je od njih dosla.... I tako fasistoidni Gen.ocitet radi na svom ocjepljenju, bez drzavnog nadzora sa strane BiH.
ima se para,ima se s čim...L(J)UDI MOJI,SAMO OTVARAJTE PREDSTSVNIŠTVA,TO JE U TRENDU...PO TOME SE MJERI NEČIJA USPJEŠNOST...AKO NEMAŠ 10-15 PREDSTAVNIŠTVA U EVROPI K\'O DA I NE POSTOJIŠ...U PRIJEVODU,OTIMAJTE OD SIROTINJE,KO IH .EBE KAD ŠUTE...BOLJE IMATI PREDSTAVNIŠTVO U BEČU I TAMO UHLJEBITI NEČIJU SVASTIKU NEGO IMATI PUN ŠPAJZ...
jest vala imas pravo :-) iz federacije sam i znam da je tako :-) ispravno je i da kod drugih drzava postoje takve stvari. ima to i kod njemaca i kod austrijanaca. ali zar nema boljih nacina da se toliki novac trosi? pa zar nisu penzije u RS neki dan smanjene?
Naplata je dosla i nagradi sve one zle! A hocel doci jos neka naplata izuzev onih gluposti o sudnjem danu???
Sta drugo i reci
Iskrene cestitke na ekonomskom razvitku!
okle li si ti sljego kad sebi tako socan pridjev zalijepi? u Seher Bajnoj Luci nema niti 1,5% banjalucana, nije davno bilo kad ste bestijalni GENOCID radili, sve se zna i sve je ispisano, naplata ce doci kad li tad li !!! ne bi nitko iz \"FEDERACIJE\" trebao biti ljut, zavidan, ljubomoran ili zabrinut zbog tih \"HINTERHOF\" predstavnistava. pogotovu zbog tako pismenoga osoblja koje ko nesto tamo radi. da bi se opravdao ulog od 500000 KM treba \"predstavnistvo\" da ostvari min 10 x tu sumu na godisnjem nivou. ta predstavnistva nisu u stanju da odrade bar netto ulozenu summu. Dobro zapamti da ti ljudi (predstavnici = Dildoradovi ambasadori)transferiraju novac tvojih TAJKUNA. Dobro vi znate sta se treba u dzep staviti ako hoces kakvu uslugu ili ti je potreba za zdravlje. Firma PORR ili Fa. STRABAG treba da dobiju Auftrag za gradnju puta do DOBOJA.... moj sinko a´l si naivan.
Tisina hajvani na 24 %
su FILIJALE SNSD-ovih LOPOVA kako da NOVAC sto bezbjednije pohrane i CONST. kontrolu nad istim ostvare a da ih nista ne kosta. Bio sam na jednom prijemu organiziranom od strane Predstavnika, JAD!!!
Crknuti ces ti placajuci ove gluposti, pogledaj samo koliko to kosta...
I ovo je dokaz priznanja Republike Srpske u svijetu!!!RS u EU!!!
Ovo je samo DOKAZ nesposobni i nesvjesnosti ko I IZDAJE Bosanskohercegovacke diplomacije i Bosnjackih predstavnika na vlasti. Ovo sto radi genocidna tvorevina TO JE paralelna diplomacija, i to niko JAVNO ne OSUDJUJE ! Ne visi bez razloga i trosi pare od drzave BIH-e Radojcic svake sedomice u Briselu. E moj Bosanac, jesi tup, slijep i glup ! Jos nisu svjesni patrioti BiH-e sta im priprema genocidna tvorevina ko scenario.
Komšije iz Federacije već vidimo po vašim komentarima da su efekti vrlo efikasni))))))
Ana, dal su se napojila dovoljno zlatkovog bosnjackog mlijeka, znamo da ti znas dobro gutati :)))) Rezultat tog mlijeka je ovo sto se djesava veceras u Bechu. Zapamti genocidasice sprska, sve ce proci samo ce Bosna biti vjecna, KObilici su se vec odavno sami izmedju sebe po.u.bijali.:))) Tako ce te i vi srbi sami izmedju sebe. To je SAMO pitanje vremena.