Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim redakciju da ne koraca putem smrti za ozbiljno novinarstvo, putem ekskluzivnih objava tekstova najvecih svjetskih strucnjaka za demokratiju, vec da jasnije objasni porijeklo teksta, njegove izvore i da ZAPOSLI LEKTORA. Sjedinjene americke drzave je ispod svakog nivoa.
@@Dusan pa ih trba osunetit
Ha ha ha, mogu samo da sanjaju.....sa lojavim spodobama vise nema zajednickog zivota! Ako hoce da zivimo kao komsije jedni pored drugih, moze, ako nece, neka idu tamo gdje i pripadaju; u Aziju!
Prezivjeli smo mi Srbi razne rezime u kojima smo uvijek bili donji, pa tako i ovi \"eksperti\" planiraju novi sistem kako bi nam vrat slomili. Ali moramo prezivjeti i njih. Nikad se necemo odreci svetog cilja, a to je SLOBODNA I NEZAVISNA RS ZIVJELA SRPSKA, SMRT BIH
http://www.youtube.com/watch?v=7Cyk0JFVTnY SVJETSKI STRUCNJAK IVANA HOWARD, RODJENA u sarajevu, nema ni MAGISTARSKI zavrsen ...ali zato je na listi STRUCNJAKA
dusane dragi i naivni, treba vas prvo obrazovat, pa civilizovat, pa stvoriti radne navike, pa raskrstiti sa laznim moralom...brat bratu najmanje 50 godina. a snovi da ce vam komad papira poboljsati zivot preko noci - to samo nekima od vas koji dobiju na lutriji.
ovo su strucnjaci placeni od strane bosanskog lobija.. sutra ce se oglasiti strucnjaci placeni od srpskog lobija.. pa onda od hrvatskog .. a narod nema sta jesti a dijaspora ratuje na internetu
Treba vratiti ustav iz Kraljevine Jugoslavije
to je tek pocetak price, a ne kraj. vi se nesto zanosite da bi ukidanje entiteta rjesilo sve vase probleme. vasi problemi su u glavama i bili bi negdje na nivou hrvatske i srbije - sto i nije bas zavidno, a ni puno bolje nego sada.
Treba ukinuti glupane koji traže ukidanje RS i biće nam svima bolje.
Bez ukidanja genocidne tvorevine na tlu BiH nije moguce praviti novi ustav nit je moguce imati mir na ovim prostorima to vec svaka baba zna!
Vratiti se na ustav Republike Bosne i Hercegovine iz 73 godine i rjesen problem. Misljenja sam da je tada bilo potaman svima
Ništa gluplje u životu nisam čuo od pojma \"stručnjak za demokratiju\".
Prvo ukinuti rs pa tek onda raditi na ustavnim promjenama!
UKINUTI GENOCIDNU TVOREVINU ZVANU RS! Kraj Price!!!