Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze se taj procenat itekako smanjiti jos, povecat zatvorske kazne i smanjiti korupciju -u Americi u 2018 od oruzja je umrlo oko 45.000 osoba -u skolama 112 ucenika ubijeno -144 policajca ubijena itd.. Nek novinari malo istraze i vide koliko je to u procentima i usporede sa BiH
NOŽ KOLAC SDAOVAC!
Nikakve razlike između Meksika, Kolumbije i BiH.
Izbori neće ni osjetiti da ih nema .
i od toga nijedan korumpiran politicar niti ratni profiter..
Bilo ih je i u USK gdje su vam ti podaci?...nije BiH samo Sarajevo , Tuzla,Zenica i Mostar....ili se možda varam?
treba jos migranata uvesti pa da se statistika poboljsa
Sigurnost je nikakva, jadni mi sa nasom policijom.
RTRS je jučer objavio da se na Kapiji 1995. desio teroristički napad islamista samoubojica a ne dokazani zločin VRS. Zašto šutite i ne prozovete ove gnjusne lažne i ideološki nabrijane vijesti?
@Trump2020 Ja šutim zato što se držim one narodne:"mjesec ne haje što pas laje".A ne znam zašto drugi šute.A i ...kad malo bolje promisli,možda je i "dobro"što takve gadosti pričaju.Da nije toga Bošnjak bi ponovo zaboravio sve i pomislio da s njima može graditi budućnost.Ovako nas stalno podsjećaju,da ne zaboravimo ko su.
Sljedece godine duplo ce biti!