Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem autora ovog clanka; \"Ratna karijera protekla u znaku odanosti ideji Radovana Karadžića\" Da li vi mislite da samo oni koji su bili odani Aliji imaju dobru ratnu karijeru. Vi treba da shvatite, bio je rat (koji ste vi poceli) niste valjda ocekivali da ce vas neko MAZITI i pustiti da vi radite sta hocete. Mi srbi smo zahvalni RADOVANU, a i ALIJI, jer da njh nije bilo nebi bilo ni RS. Zahvalni smo i SILAJDZICU, on je ucvrstio pozicije RS, zao nam je sto nije u vladi, da sto prije dodje do rastanka.
ĆELO 09.12.2010. u 20:57 Da, imam lopatu u stali i puna stala PRASADI pa se ne sikiram sta cu jesti, a ti sacekaj da se ZELENA TRANSVERZALA zazeleni, pa idi da pases travu posto te ZLATNE KASIKE nemate gdje upotrijebiti, ili da sa njima dodjes u moju stalu da se najedes svinjskog izmeta, jer ne jedete svinjetinu.
@axa Sigurno imaš lopatu u štali. Pod hitno otiđi u štalu i tom lopatom se nahrani vana-go dok se ne onesvijestiš, a možeš i ostale ukućane nahraniti. (To ti je zbog Alije i Harisa).
vito-vitomire, kito-kitomire.
Tebi stvarno nema pomoci!
Niko Korleone,pravna vertikala manjeg BH entiteta.
Odlična definicija BH društva. Perverzno.
onaj ko je ovo pisao, nek se pripazi, poznat je vito da dijeli metke novinarima, hahahahah
Niko Korleone,aktuelna carina na BL univerzitetu,hrr pljuc
Mozemo mi psovat, pljuvat i sta sve ne po liku i djelu doticnog, ali ostaje cinjenica da je ovaj lik sa podvezanom kravatom i dalje, kako stoji u tekstu, AKTUELAN dekan i to Pravnog fakulteta u BL. Dakle, ne razumijem sta se pisac teksta toliko ibreti, spomenuti lupa sta hoce, jer su mu ova drzava i SISTEM OMOGUCILI i da radi i da drzi moralne lekcije. Sto Vite I vitica nema u Austriji, Sloveniji ili nekoj drugoj normalnoj zemlji?
Koga briga šta je istina. Reklo im da treba pljunut na ovog, pa ovi pljuju. Sutra će na nekog drugog ...
Ko stoji iza ovog teksta? Ovo nije novinarstvo nego smece, izneti licni stav u novinama bez potpisa je delo obicne jajare i bezlicne osobe. Ne znam ni Vitu ni tog Shabana koga spominjete, ali s novinarske tacke gledista ovo nije dno dna nego ispod toga. Bolje zaposlite moju babu da vam pise tekstove.
Vito znamo mi u Banjaluci koliko si ti kvalificiran za posao koji obavljaš,da ti nije politike bio bi portir na pravnom fakultetu....pozdrav Iz Banjaluke tj Republike srpske (BiH)
Zar ovaj fašista nije u zatvoru??
šljam ljudski.... neviđeno licemjerje i bezobrazluk bez mjere... ovo neme nigdje osim u rs, odnosno u BiH.