Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cavalicu rasturas u Gradskom vijecu i na svim poljima. Tvoje vrijeme tek dolazi. Smjenili su te politicki mrtvaci.
unisti ih lik argumentima, sve treba pohapsiti lopove po tuzli sto godinama kradu nasu imovinu
smjenio te Jasmin Imamovic jer govoris o propasti tz ekonomije i gubitku Panonike od 250.000 za proslu godinu..Cavalicu bez brige ti samo jacas iz dana u dan,ovi lopovi propadaju sami od seb
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reci pajdo prvo kako si došao na poziciju direktora. Naravno kao podoban prošloj vlasti.
Samo imena i odmah istrage. Jednom se lopovima mora stati u kraj
Sdp katastrofa
Dok god ne prozovete odgovorne sve se svodi na trla baba lan ...
licno ne vjerujem da si dosao na poziciju jer si strucnjak,admire. A ako ti je neko nesto ponudio reci ime(na) a nemoj ovako polumafijaski prijetiti kako bi se vratio na poziciju.
Tuzlanska vlast je posrani Kuko od devedestih na ovamo...Nema dobiti posao nigdje ako on ne klimne glavom..
Ovo nismo znali.
Ovim ublehama kojekakvim samo struka bez oraha u dzepu se moze suprotstavit mada je i njih sve manje.
ok Cavalicu, reko si nam kako smjenjuju direktore. sad nam reci kako su vas postavljali na te pozicije? jer ste najpametniji i najstrucniji?
Imena, dajte imena tko je to radio...
Toliko puta na TV palamudio o globalnoj i državnoj ekokomiji kao direktor AP, a o ovim problemima koje sad spominje, ni riječi nije rekao.
Citaj: Milionske tužbe protiv Vodovoda i Komunalca u Tuzli mogle bi se odraziti na kvalitet života građana https://www.klix.ba/vijesti/bih/milionske-tuzbe-protiv-vodovoda-i-komunalca-u-tuzli-mogle-bi-se-odraziti-na-kvalitet-zivota-gradjana/210422146 Vučićeva stranka u Beogradu koristi imovinu koju Tuzlanski kanton pokušava vratiti u vlasništvo
Ovo onaj stručnjak iz Šepićevog Nezavisnog bloka? Pa u nekom pokušaju domogao se mandata kroz SBiH. A bavi se ekonomskim analizama? A biva direktor agencije za privatizaciju.
ČUJ MU PRIČE - Levatu, došao si politički istim nasilnim putem i sada si na isti način smijenjen. Koja lafina - uhljebi licemjerni
Kada se formira nova vlast i krene sječa direktora i Odbora, nastane piska i galama. I to gledam evo decenijama. Kuko i Jasko su preuzeli vlast i sutra kada dođe neka nova koalicija koje hoće blizinu uticaju, moći i parama, opet će biti 'nepravda'. Nepravda jeste, ali neko je ustanovio i vrti se kao matrica kod svih političkih aktera. Plavih, zelenih, crvenih, narandžastih, žutih....
Niko ne postaje direktor agencije bez politike, a to što se tebi osladilo je sasvim druga stvar. Kako je prosli otišao i ti došao, tako se lanac ishrane tj. promjena nastavlja.Trebao se preči u drugu stranku kao i ostali bezkičmenjaci i ostati direktor ako si bas toliko sposoban.