Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trguju krezavim glasacima s 4 razreda neke krš osnovne skole
Dosli da brane neodbranjivo a ko drugi nego @SaDrineBotina i @DunjaluckiBOT
Raspada se trojka, brzo zovi kljix da nam izmisli aferu!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Obojicu na goli otok i oduzeti im imovinu
Isti su!
Trguju tako što nas karaju dvije decenije i ako nakon ove pandemije ne izađemo na proteste karat će nas još toliko
Za vrijeme života Alije Izetbegovića on je bio najomiljeniji političar među Bošnjacima, a od vremena kad je na čelo SDA došao njegov sin, Bakir je postao najomrznutiji političar u Bošnjačkom narodu. To je živa istina, svidjelo se to kome ili ne.
Tako je godinama, ništa novo... Mlad si klixu nemaš ti veze više..
B.akire b.akire ko te ne zna skupo bi te platio
Pošto je kilo političara?
TAKO MU JE I STARI TRGOVAO SA SRBIMA.GOVORECI NIJE OVO NAŠ RAT.
Izetbegovici najvece zlo Bosnjaka zapamtite.
Dodik dobije supervaznu poziciju drzavnog ministra a bake i bosnjaci da prostite labudovo mudo u skupstini rs-a koje se ne pita ni za sta...taj bakir ce uraditi sve i sve na stetu bosnjaka valjda je to svima jasno.
SDA funjare
Ovo nek dobro procitaju SDA poltroni i njihovi slijepi zastitnici ako im vec nije pomucen razum i hrle u ludost poput ovcica.
Cisti buvljak sve po marku
A u medjuvremenu 93 ljudska bica izgubise bitku sa koronom.
. Dok u Evropi stopa smrtnosti od korone iznosi 1-2% kod nas je 10%. Kovid test u Njemačkoj možeš kupiti u apoteci po cijeni od 5-6 eura koji možeš uraditi sam, a ti plačaj privatno po120-140 KM. Vakciniši se u Beogradu ako imaš para da tamo odeš, a ako nemas?. . Pa zašto? Pa da bi "oni" mogli rasporedjivat fotelje i s nama manipulisat. Ma SAMO NEK NEPUCA!!!
Hajde da vidimo. Ako to Bake uradi, to je još jedan strašan autogol i odmah 15 hiljada glasova iduće godine ovim genetski predodređenim. SDA se onda može poselami ti sa svim...