Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad veci i pametniji telefoni, nikad praznije i debilnije glave
3.5 milijardi i staro i mlado je na tom tik-toku. S namjerom im se prazni glava a budimo realni i na klixu su isti.
Ovo nikad necu skontati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
TikTok je ujedinio sve debile na jednom mjestu.Možda je to i pozitivno
Za par godina ce i on isfurati a realno je namijenjen za mladju populaciju.
TikTok i Klix komentari.
Zabraniti pod hitno ovu aplikaciju, ili dovesti u red sadrzaj koji se objavljuje. Direktno utice na razvoj djece u pubertetu. Opća katastrofa.
depresivno je sto danasnje generacije mogu provesti tri sata na ovoj aplikaciji, trazeci mali porast srece u organizmu kroz kratke videe. u nekim videima se u donji dio cak stave videi koji stvaraju osjecaj satisfakcije, obracajuci paznju gledaoca kako bi ostao na videu...stavimo sebe u third-person i prodjimo kroz svoj dan. steta je gledati sebe kako trosis vise od cetiri sata na uredjaju.
Ono što se zovu social networks su ustvari najveće asocijalne mreže. Otuđenje čitavih familija se dešava i to je najveći izazov roditelja u 21.stoljeću kojeg mnogi nisu ni svjesni.
Kad si mufljuz bez principa onda dozvoliš ovo u svojoj kući.Kod mene niko nema to kinesko njesra u kuci niti ce imati
TikTok je super kada pratite pismene sadržaje, nauku, umjetnost ili bilo šta drugo osim regionalnih degeneričnih pojava koje su stvarno da se zapitaš šta je sa ovim podnebljem.
Što se iskenja ovaj polupismeni "moralizator"
U najavama sudnjega dana spada i ova nakarada za ubijanje vremena.Što si veća izvrata,više si u modi...
lijepo brate gledati guzate mame hahha
Udjem nekad da pogledam par videa i samo mogu rec, KATASTROFA !! Jadna djeca, ajd djeca al ovi stariji...Oni nesto snimaju, lajvuju, psuju na nekom lajvu, Boze sacuvaj..Onaj neki Huda i Seik, kakvi prazni mozgovi cccc !!
Mojoj generaciji je najveca prijetnja bio turbofolk, sad kad sve sagledam u kakvim vremenima zivi danasnja omladina, turbofolk je petarda u odnosu na ovu nuklearnu bombu debilizma koji se servira svaki dan na TIKTOK-u.
Narod koji ima ovakvu mladost ne treba se bojati za budućnost. :-)
TikTok nije samo zanimljiv mladima. Svi ga koristimo i svako prema svojim interesovanjima. Neko voli smiješne sadržaje, neko kuhanje, putovanja, i ima za svakog ponešto. Prednost je što samo skrolaš sve što ne želiš gledati i riješena stvar. Ne mora se posmatrati sve sa negativnim predznakom. Za pametne ljude ipak može biti korisna aplikacija. A niko nema strpljenja gledati preduge objave...jer vrijeme je novac.
Uvod u propast.
Ruuuuuuzdoooo help
Silna mreza gdje Savo zatucani seljak i drvosjeca sve razvaljuje, seljanka iz kalesije pametuje o bratstvu i jedinstvu iz Njemacke uz vec spomenute hatice, kristijane, merise i ostale..... jad i cemer