Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje da svaka mjesna zajednica ima svoj hitni broj😂
općina Centar 001
@Dryynsky U Đalalabadu je sve moguće
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve što bi trebalo omogućiti da ova zemlja bolje funkcionira ovi iz rs-a koče. Ali zato vam nije nikakav problem glasati za povećanje akciza. Kada treba pljačkati ovaj narod tu ste složni.
Stoka na vlasti!
najbolje je koristiti neke dimne signale, a kad je noć vikati
051/039 SOS- Genocid! Na 039- traziti Covica, ako se javi Plenkovic niste pogrijesili. Na 051 traziti Dodika, ako se javi Vucic isto sta na dobrom broju!
@Tvrtkov Ah, zaboravio sam da napomenem da je sluzbenik Mladic na godisnjem, dok je celnik Praljak na dugo ocekivanom putovanju.
Treba politickoj eliti uvesti jedinstveni III-UPM broj. Pa nek pozivom idu u tri lijepe p.cke m.t.rine, po jednu za svakog
Sunce tudjeg neba....ah
Predlažem da za republiku smrdsku broj za hitne slučajeve bude 666. Nek idu lijepo u 3PM više i oni i srpstvo i negiranje genocida koji su počinili. Zajedno s njima nek odjebu Herce-govna, četnici srbije i ustaše hrvatske, i mudzahedinski dio Bosne. Sram vas sve skupa, kakvu ste katastrofalno lošu budućnost namjenili našoj djeci i budućim naraštajima ove zemlje. Trunite u paklu.
Ovo treba uvesti u FBIH. .a ko zašto đikane nek ostanu jedini tamna rupa
KoMindja me uzbudjuje iz dana u noc, auh, mindja, ko mindjohar, dobro mi dosla, i onako od kurava nisam daleko ni dobacio, helou kolindos, kraljice trotoara washingtonskih
valjda je bolje da uvedemo 111 ili samo 11 ako ti je bilo njesto s rukama lakse ukucat broj
Kad smo kod brojeva: USA ima Najn-Ileven... Croatia ima Six-vanhunderdileven... Dok BiH ima svoj fatalni broj tri.
Kolko se samo ovi Srbosi tripuju to je neviđeno :D opustite se bre malo :D
Ovako se može prenijeti i na sve sto e bitno za drzavu: evo ko koci drzavu u svemu: Prijedlog Vijeća ministara će u Zastupničkom domu PSBiH dobiti podršku zastupnika SDA, SDP-a i DF-a, dok SNSD, SDS i HDZ još uvijek nemaju jasan stav.
Hrvatska je zakon
Oj majko draga