Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li klixe u buduće vijest o majkićke bez slike? hvala.
Zbog ovakvih se ni oženiti ne smijem...
@BulevarZvekastih Munira je Monika Belući za ovu nakaradu koja je običan pijun šatorskog pevača sa korida Glavorada Dodiga..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
OVO JE DOKAZ DA OVA ZEMLJA U POSLJEDNJIH 12 GODINA IDE NAZAD A NE NAPRIJED.
@volimzelene dajte ba briga me za nešto što je bilo 2006 šta ste navalili
Da im nije bilo slavne Armije BiH koja je odbranila Bosnu i Hercegovinu i NATO pakta koji je sprijecio Armiju BiH da udje u Banja Luku, ovo dvoje bi danas brali maline u velikoj srbiji.
Ne zaboravi Špiriću da ti je bošnjakinja Naida rodila Aleksandra i Jovanku!
I ovaj lik na slici je više žensko od majkićke
Teško ćemo više ikada dobiti takvu priliku kao što je bio A"prilski paket". Pa Majkićka i Špririć su govorili kao pravi Bosanci. Harise, Harise jesi nam nož u leđa pa si otišao u Tursku a nama si ostavio Dodika da nam razvaljuje državu.
@Cova Definitivno jedna od najvecih stetocina za BiH. Samo nisam siguran da li je Haris to uradio po necijem nalogu ili zbog pohlepe zbog 4 godine koje je proveo u Predsjednistvu.
velikosrpski i proruski lobiji su odradili svoje, naravno, nije teško kad "udare" na slabe karakterom, ološ, ljudski šljam, izdajnike i strane plaćenike.....
E posle j nema kajanja.. Sve je bilo fino i krenulo se dogovorom rjesavati sve i desi se jedan haris a malo prije njega komsic i ode sve u helac. E sad jedan domaci zadatak. Pronadite koliko je bilo planova za bih od 91 pa do danas.. E onda vidite ko je koje odbijao i onda cete fino vidjet ko sta zeli ovoj drzavi..
"LizaoOmeru" gdje ti vidis srbe? Valjda su pravoslavci Srbi su u Srbiji shvatite vec jednom idioti.
Lijepo je spiric pricao.. Razumno.. s lijepim pogedom na buducnost.. Sad su interesi prije svega licni tu...
Haris je to oborio jer je bilo entitetsko glasanje, pa eto sreća pa ga sad nema jednako kao što je njegova stranka pobijedila na zadnjim izborima!
Krompirko i krompiruša!!😁😁😁
Haj što su pričali drugu priču, ali meni je veći poraz da te iste njuške i dalje sjede na istim pozicijama, ništa se ne mijenja
Slike majkićke kad je treća godina faxa bila.
@alexa@alexa nije slika već fotografija
Jedini paket koji bi imao nekog efekta je da etno partije u paketu izgube vlast, medjutim, one su zhilave i opstaju usprkos svemu losem. Postale su ko kameleoni, mogu biti svake boje po potrebi samo da su na vlasti, crvene, zelene, plave itd..Mislim da ovo postaje ozbiljan problem i chini mi se da na miran nacin nece otici s vlasti cak i ako neko uspije da slomije ovo "sveto trojstvo".
Sjećam se, dobro se sjećam, kad su bošnjaci na čelu sa Silajdžićem odbili "aprilski paket", Dodik je rekao "molićete vi za ovaj paket ali ga nudimo samo sad i nikad više"!
DVA NAJ NAJ LJEPSA LIKA G. TVOREVINE. 😃🤣🤣😂😂😂👍👍👍