Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno najviše gledam FTV , ali ovaj voditelj je prevršio svaku granicu. On je emisiju cijelo vrijeme vodio u tom pravcu da bi izjednačio partizane i fašiste!
u modi je jak marketing! veličaju se pavelići, mihajlovići, dižu im se spomenici... žrtve fašizma se već uveliko zaboravljaju. da li još iko priča o ustaškim i četničkim zločinima?
Svima kojim smetaju komunisti neka se prestanu vozit putevima koji su napravili komunisti, neka izadju iz stanova koji su napravili komunisti, neka ne prodaju u bescjenje tvornice i ostala preduzeca koje su napravili komusti. Tek kad naprave svoje ceste, pruge, tvornice i ostalo onda neka laju. Naravno komunisti su krivi za goli otok i jos neke stvari smo zato sto je postojao jedan goli otok trebalo ih je biti najmanje 10.
FTV je svakako struktura jednaka izmetu
i da dodam šta bi jedan veliki umjetnik Damir Avdić Graha rekao na sve ovo a posebna na jugonostalgičare: \"ZAGRNI I UTABAJ\"!
Nema FTV ništa s onim što će njeni gosti izreći. Nije njihova krivica.
sta reci - drago mi je da nisam na balkanu, gdje je fasisam opsteprihavcen
...kako fašisti objašnjavaju ljudima kako se piše historija.
Autor ovog smeca od \"teksta\" je nekako \"zaboravio\" desetke hiljada civila koji su se takodjer nalazili u koloni i koji su takodjer pobijeni od strane komunistickih zlotvora.
Najzad da je neko javno rekao istinu !! I Partizani su cinili iste zlocine, i jos povrh svega , protiv \"svog\" naroda !! Niti jedan totalirizam nije dobar !!
da je ustaški režim pobjedio na njega bi se danas skoro isto gledalo kao na komunistički. tito i partija su godinama vješto prikrivali svoje zločine i mane a naravno isticali i preuveličavali ustaška zlodjela. dobro je neko gore rekao oba režima su bila totalitarna i oba su nastala/nestala u krvi. treba napokon zaboraviti duhov prošlosti (i tita i NDH) i krenuti naprijed!!!
Nesto se desava sa FTV-om u posljednje vrijeme, postali su prava rezimska televizija, neobjektivna i pristrasna. To se najbolje moglo vidjeti prilikom izvjestavanja vezanih za proteste boracke populacije.
svi što podržavaju riječi Marića Vlade, mogu glav*ć moje Kit* da glade
ra vekao sam ja da je jedini antifachistichku vezhim bio onah chetnichki :)
To što je malešni Marić derpe je najmanji problem, a uz to i njegov vlastiti. Problem je što je on jedan mali gmaz koji se nafurao da je bosanska Hloverka.