Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I danas bi isto uradili, mi smo merhametli narod...sto bi reko bosnjak pravoslavac dodo, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole
@Bunar Nisam baš siguran. Ovdje se stalno pluje protiv jevreja i ako uopšte nije tema Izrael. Npr. kad je neki jevreski praznik. U 2. svjetskom ratu su prodane duše slale jevreje u logore. Nisu svi ali ih nažalost ima
@goouser , vi ste bili glavni , mislim odmah ispod Švaba , da je bilo tako i da ste htjeli to spriječiti vi bi spriječili. Musliman sam i preci su mi bili u partizanima , a ne kao vi prodane duše , Švapski kučići
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srbi su 1941. godine pomogli u deportaciji i ubijanju 40.000 Jevreja u Srbiji, te sa ponosom proglasili Srbiju prvom "Judenfrei" državom u Evropi.
Dobar i budala..to ti je isto.
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/55628-Imovina-patriotski-genocid.html
Pa naravno da su pomagali...nisu to bili ni ustashe ni chetnici....koji su btw ubijali i klali sve refom
"Tada su ostali Jevreji otišli kod muslimana u kafane i čajdžinice, podigli ih i oni su izbavili Jevreje iz zatvora." - da bi informacija bila potpuna, bio bi red napisati koliko je to "podigli ih" bilo u zlatnicima.
Kada su protjerani iz Spanije, kad niko nije zelijo, nasli su utociste u Bosni.
Moze neko biti tako dobar dami javi kad prestane rat u BiH.
Muslimani su isto imali SS formacije i kod NDH su djelovale samostalne muslimanske brigade. Na svu sreću tu su bili hrvati pa su u Jugoslaviji oni najviše prozivani.
da, da tri miliona muslimana bilo u SS a Hrvati nakon 100-200 stotine samo hihihihiji a i država se zvala NDM a ne NDH 😂😂😂😂
@Termiti NDH je jedina drzava u istoriji koja je imala logore za djecu. A komunisti su trazili i nisu nasli da je 13 SS ucinila ikakav zlocin. Bili su disciplinovani i 99% vremena proveli na Istocnom frontu.
U muslimansku dobrocudnost nema sumnje, međutim u Jevrejsku postoji pitanje... Palestinci su primili jevreje prije manje od 100 godina, a vidi kako im danas jevreji vracaju... Uci na greskama drugih, da ne bi moro na svojim.
Cekaj zar pod osmanlijama niste bili bosnjaci?? Pa vam to Austrougarska i Srbi zabranili? A Jevreje ste onda lepo (potomke tih spasenih) u WW2 potamanili.
pozz te Nedić sa moćnom dušegupkom !😂😁😜🙃🙃
@u hanume zagondzija Daj neki dokument da je dobri chetalj sacuvao jevreje u BG, hehehe. Nemoj ti Cosicevac /Gebelsovac/ o moralu i istini. Samo vi slijedite Cosicevu ideologiju i zivite dugo i sretno u svojoj lazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žao mi je pto ne mogu prisustvovati ali konferencija ima tako kitino vrijeme, čuj do 4 , znaći samo nezaposleni mogu stići xD
@gooUser1571769403 ma znamo brate i utašluk je vama napakovan, inače fin i bezgrešan narod
Odlično nam vraćate na primjeru Palestine i palestinskog naroda. Aferim!
Mrzim kada neko bih muslimane poredi sa arapima i turcima.
Mitovi ko Kosovo Polje