Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala SDA, HDZ, SNSD i ostalim lopovima, što su doveli BiH na mjesto najzaostalije države u Evropi, sa narodima koji imaju najniži životni standard u Evropi! Prema popisu 2013. godine, u BiH je živjelo 3,5 miliona stanovnika. Danas ih ima 2,7 miliona, i svakim danom ih je manje!
Sretan dan nezavisnosti vam zele Prevljek Fikret i Sarajlic Asim
Welcome Arbajt Dojčland baušteland hehe
Jbg sa konja na magarca iz jake jugoslavije u jadnu suverenu Bosnu . Trebali smo sacekati kao crnogorci pa kasnije proglasiti nezavisnost svi normalno se razici bez rata. Ali opet djaba i nezavisnost kad su drzavu unistili politicari ,sve opljackano poslije rata,unisteno i opustoseno. Nikad se losije nije zivjelo ,ni sigurnosti ,ni posla,ni pravne drzave.
@smajser89 Za svaki dan proveden u Jugoslaviji bi bili prokleti od Boga jer bi bili na pogrešnoj strani historije. Neka smo izašli iz te genocidne unije. Nismo nikad trebali ni prihvatiti da budemo dio tog frankestein stvorenja.
Dobro smo se udali, kako smo se nadali!
Tesko
za jedne je dan nezavisnosti za druge nije, a ti se Muzafere kupaj...
Svaki 1.mart treba se prisjetiti da su SDA SDS i HDZ u koaliciji odvali sve na s u rat, i do dan danas su u koaliciji. Oslobođenje treba raspustiti i svaki dan kopirati ove novine koje su bile, jer 90% je sve isto, jer sa ovom koalicijom stojimo u mjestu već 28 godina
Muslimani i Hrvati izglasali nezavisnu Bosnu. Sad politicari huskaju a narod nasjeda na podvale. Sigurno da mi koji smo glasali za Bosnu i borili se za nju nismo dobili zemlju iz nasih snova. Moramo svi biti bolji da mi ona bila bolja.
Da smo, kada smo zaokruživali znali da će nas Bakir prisluškivati a Sebija odlučivati ko se smije a ko ne smije lijećiti u našim bolnicama..ehhh
Znači Bošnjaka nije bilo na referendumu...
@Novinaklixu Eeeee....jesi i ti neobrazovan....🤦‍♂️ Oni tajanstveno izlaze iz podruma Holiday Inn-a u septembru 1993.
Raseljena lica koja sada žive po zapadnim zemljama, a porijeklom su iz ruralnih dijelova BiH ne bi sada puškom natjerao da se vrate, a najveće su patriote (šatro)
Al se brišu komentari, stižete li sve ???
Vise se tada osticao ljiljan i govorilo punim ustima o nasoj Bosni nego sada... sada sve nekako oprezno i stidljivo se prica o drzavi, barem od strane politicara....
Najveci udarac koji je Bosna u historiji dozivjela bio je zlocinacki Berlinski kongres iz 1878 godine. Tada zlocinacka rimo-katolicka Austro-Ugarska dolazi u BiH, dovodi sa sobom 200.000 katolika iz Hrvatske u nasilnu katolicku kolonizaciju. Svaki katolik u BiH automatski postaje Hrvat, svaki pravoslavac Srbin, a pojam Bosnjak zabranjen je 1907 godine kao i Bosanski jezik. Samo zato jer smo muslimani. Ta islamofobija Becke gospode teret je koji smo trpili iducih 100 godina
@Counterforce Ma naravno, bolje da vas je Srbija anektirala 1878. Obrenovići bi vam dali sva prava unutar Srbije... Sine, ne bi danas postojala nijedna džamija na prostoru BiH... vas je Austrija spasila od srpske ruke, izgradila zemlju u svakom pogledu, a tebi dragi moj to još nije jasno!!
Bas tako Dzemsudine Mozes mislit koliko je lud Bosnjak da misli da bi nesto bilo dobro da je u zajednici sa cetnicima
Sretan ti rodjendan domovino🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Čovjek ne prolazi. Djevojke te žele - (getbadgirl. com)