Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franz ne daje znakove zivota.Zovite Sebiju da ga skine a aparata.
Čast i slava svakom ko spasi nevinog čovjeka bez obzira na boju kože,vjeru i naciju.
@puJdoo Ne kenjaj pujdo, broj ubijenih je uvećan,(kao što i svi ostali uvećavaju broj ubijenih pripadnika svog naroda), ali Holokaust NIJE propaganda!!
@mujovehabija Nepismeni čovječe prvo PROČITAJ (ako si pismen) šta sam napisao,a napisao sam da je broj ubijenih u Holokaustu uvećan,kao što i svi OSTALI uvećavaju broj ubijenih pripadnika svog naroda. Drugo nije bitno da li je ubijeno i "samo" 100.000 Jevreja ili 1.000.000 Jevreja,bitna je namjera da se unište,protjeraju zbog svoje rasne,vjerske pripadnosti isto kao i Bošnjaci 1941-45 i 1992-95 jel tako Mujo ili nije ?