Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni to mogu jer smo im mi to omogucili...
Neka se dobro utove, bit će dobri za posjeka kad dođe vrijeme.
Ma vala ... više me i zaboli qrac.... Nek rade šta hoće... Na ovom svijetu svakako nema ništa pravedno...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaboravili ste trošenje budžetskog novca na kurave, pardon eskort dame, ovaj mislim starlete..
Kao i trosenje budzetskog novca na mafiju, pardon religiju, mislim vjerske sluzbenike
hahahah jes' jes'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da se Srbi, Hrvati i Bosnjaci lako mogu dogovoriti kad se treba nesto krasti.
Ovaj me je Kebo razočarao, mislila sam da je odolio korupciji
jevo vas koji komentarišete,sutr kad bi neko uletio mitraljezom u zgradu vlade i pokosio ih sviju vi bi ste rekli eto stoka terorist,nevalja,daj ga na banderu,ma nek žderu na naš račun,nek se provode,ionako žderu 20 godina pa im niko ništa nije uradio a neće ni uraditi
Sve dok im dopuštamo, samo daaaaj ;) Gaze nas već 17 godina, ponovo ih izaberimo, samo neka nastave.
Prisjelo vam...
Najveci dio pucanstva svakako navija za reprezentaciju i sta sad!?:)
Svaka čast,...a, mi ćemo se baviti statistikom i čutati !!!???
neću da diram u vlaške političare okupljene oko laktaškog klana ali ozbiljno pitam imal' iko u SDA i SDP od načelnika opština pa do Bakira i Zlatka a da ga ne treba smaketi mesarskim pištoljem? Prič'o mi je jaran musliman, Bošnjak, koji vozi kamion po Evropi da je vidio na benzinskoj pumpi ''Petrol'' kod Ljubljane tri džipa BH delegacije koja je putovala u Brisel pun manekenki(kurvi) i BH političara s njima odmaraju na benzinskoj i kupuju Red Bulove
Ma ovo su genijalci! Prcili oni mater svoju u grobu kad ih tako bezobrazne izbaci.. Pa ni jebenu kafu nece da plati iz svog djepa. pa mater vam uhljubsku sto onda uzimate plate ikako? Ovo se ne moze zaustavit bez kalasa! Imal ko u ovoj zemlji normalan da mi cuva ledja dok budem rafalao po govnima? Ili ste svi noralni a ja budala?
i ja bi tako isto
"ima nešto trulo u državi Danskoj" reče Hamlet.A za našu zemlju to se može reći ovako-SVE JE TRULO U DRŽAVI BOSNI I HERCEGOVINI.A mi smo najveći krivci.Na sve ovo što komentarišete oni će se samo slatko nasmijati.Zaboli njih za nas.Najbolje je ništa ne komentarisati.
Sad da je inspekcija prava pa da pretrese knjige prometa iz Felinija (ne vidim da je izdat fiskalni racun) kakva bi to tek drzava bila....ovako.....
Dzaba im, vidjece kad dodju na Sudnji dan.
e cuj sine, a ja mozda stariji od tebe
„Iz svog džepa?! Hajte, molim vas. Niste u pravu. Ja sam tamo otišao kao potpredsjednik FBiH. (…) Zašto bih ja od svoje djece uzimao 1.600 maraka?!” Bravo Kebo. Bit ćeš i ti na spisku - Garant!
Računi su nastali u kafiću „Calamus Mo“ koji se nalazi u zgradi u kojoj je smještena i Agencija. Zubac bi u kafiću potpisao račune, a Agencija bi novac platila na osnovu dostavljene fakture za uplatu. Ispostait će se njemu još i račun za Iliđu92, kao ostali računi već iduće godine. "2014 - te, naravno poslije izbora!
prije tri godine ste glasali i ove izabrali. sad prestanite kukat i naredne godine na izborima pamet u glavušu