Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubrzo ide naslov Zasto se odustalo od Drzave BIH !
Konaković kome su bila puna usta nabavke helikoptera dok je SDA bila na vlasti je glasao protiv nabavke. Koji licemjerni pakšu.
Da smo normalni ovaj osudjenik bi bio u kafani a ne ministar
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sa ovima Trojkasima se ovi iz Geñocidne tvorevine Igraju , a trojkasi igraju kako im gazda Mile naredi
Molit ce ovaj narod da se vrati SDA
Procitaj cijeli tekst klosaru, i u prethodnom sazivu VM je bio isti problem a i ako blokiraju OS moze da kupit od vlastitih ustedjenih sredstava
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je l' se ovdje neko zeza ili zaista misli za 4,8 milona nabavljati bilo kakve helikoptere? Koliko je meni poznato jedan novi Black Hawk s opremom košta cca 25 miliona dolara.
Komentarisete gluposti. U ovoj državi, za svaku odluku moraju dati saglasnosti sve tri strane. A saglasnost za jacanje vojske Bosne i Hercegovine te za jacanje same države Bosne i Hercegovine. Gotovo nikada nećemo dobiti od strane Srbskih nacionalista, a Hrvati su tu 50%-50%... Znaci uvjek treba imati neko rezervno rijesenje.
To 4.8 mil je simbolični dio cijene,većina tog novca ide za transport i dodatnu opremu većina je Američka donacija kao i prošli put. Što je posebno bitno OS BiH će dobiti i simulatore za obuku pilota što je jako bitno. Nije sporno ni da se remontuju 2 -3 komada mi 8-17 ipak oni imaju veću nosivost naravno ako je to moguće.
Helez "zaposlio" pola familije i prijatelja ko savjetnike
Budzet se ne štedi. Nisu ti privatne pare.
Ustedzeni novac???? Aprilska sala!
Kaže se 'ušteđeni'. Pravopis, III osnovne.
Puno bolja opcija kupovina novih pogotovo ne Ruski.Ne zato sto je ta tehnika losa dapace vrlo je dobra,ali problem sa remontom rezervnim dijelovima i servisom Ruskih masina je sada problem radi rata u Ukraini i taj problem ce biti dugorocan,A te Mi-8 tj 17 su ionako iz rata i ne znam isplatili se to vise remontovati,Ispala bi skuplja pita neg tepsija
tako i treba..nabaviti u inat dusmanima..dusmani mrze zato i blokiraju.smeta im jaka BIH,drazi smo im nejaki kao nekad kad su nas progonili zatvarali u logore ,ubijali..e zato i blokiraju nabavku
Od čega ste uštedili??????? Hoštapleri!!!!!
Koga Helez laže, sebe ili nas? Kakva kupovina bilo čega kad postoji VETO i zaštita vitalnog nacionalnog interesa. Joj Muje, Muje…kako ste tupavi
Konakovic koji je na sav glas vikao izdajnici, prodali ste, idali ste i sl Nenadicu, Fahri i SBBu, radi istu stvar. Kakav licemjeran covjek je li to moguce. Trojka je def tu samo zbog pozicija i zadovoljavavalja licnih interesa. Samo Fahro i SBB ubuduce.
--prema kojem je BiH trebala nabaviti nove američke helikoptere za otprilike 4,8 miliona KM-- Za te pare mozete nabaviti nove ”helikoptere” samo u pridavnici lego kockica.
Uh što su se SDA botovi aktivirali od jutros...
Bravo Zukane...
dok bosnjo vjeruje u suplje turske rijeci i velicanje islama! Ujke i (Ede protiv bosne