Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su te promjene sto 8 morka donosi. ublehe
A ko je njega iko ikad kaznio? Hajde nemojte se praviti da imamo drzavu, kad je nemamo.
isto je i SDA radila
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Napadaju SDA koja se za svo ovo vrijeme ipak izborila za :zajednicku valutu,zajednicke oruzane snage,granicu,vojsku,zajednicke tablice,UIO,ne daje drzavnu imovinu...sada ne znam kako ce ova trojka koju samo pozicije interesuju ovo sacuvati,a da ne kazem unaprijediti
Konakovic, Niksic i Forto su najvece zlo koje je pogodilo ovaj narod (Bosnjacki) i ovu drzavu ikada.
Doslo je vrijeme da se Bosanci opamete i lijepo da se uvedu u red sa dvije stranke . Mogu da se zovu bilo kako vazno je da budu za BiH . Ovako ne znas ni ko sa kime ni ko kome . Ne znam da u svijetu postoji koalicoja sa osam stranaka i da uspjesno funkcionise , sto bi rekli opste ludilo.
sakupite opoziciju iz eresa i napravite vlast bez dodika
Dobri članci ovih dana. Bravo nivinari Klixa. Ima se šta i pročitati. (Nije sarkazam)
Je…. vam. Do. Svi. Ma!!!!!!
Nema šestorka druže, nažalost ni formu ni sadržaj. Sve što imaju su zaprljane nogavice na koljenima od popuštanja i ispunjavanja želja Dodiku, Čoviću i strendžerima.
A sto je to do sada SDA napravila u discipliniranju Dodika. Kakav tendeciozan clanak. Covjek kad sve ovo cita dođe mu da SDA proglasi za dozivotno vladajucu stranku buduci da su svi ostali izdajnici.
A SDA samo naručuje članke. Zamsili količinu opljačkanog novca, ima se može se.
Kada su prvi puta radili reformu pravosuđa tada su trebali počistiti i Dodika ali kako a da sebe ne ugroze. Kako da on ode a oni ostanu. Eeee zbog oraha u džepovima starosjedilaca na minderu domovine imamo to što imamo.
Narod je ili glup ili ne cita ili prihvataju sta im se kaze. Pa kad je Dodik koga slusao ili kad je ko kaznio istog? Eto SDA ga je progonila nije oci mogao otvoriti do sada sta vam je ljudi
Ma ja ba gledacemo novog Dodika...koja ste vi rak rana osmorko trojko ili sta vec....
Dodika treba toliko nategnuti da dozivi ogroman poraz tj da dodje u situaciju da mora proglasiti nezavisnost sto ustvari ne smije .... Dakle s njim samo oštro I sto Jace po neprirodnom entitetu jer je slab I ovo je vrijeme da se razbije zato on I želi da Rs digne na nivo dje bi samo Srbi se pitali bez bill kakvog uticaja drugih jer sad jednom potezom olovke Rs mogla bi biti samo ruzna proslost
Inace se do sad nije rugao? Ma hajte molim vas
Peta kolona je gora od fronta - Narodni heroj Jovo Kapicic
Koliko zatucanih krkana i praznoglavca komentariše ovaj tekst, ovde se govori o potrebnom otporu i odbrani države i bošnjačke nacije, a ova neka ojkala hrane svoj napaćeni život sa te sda, te bake, te sebija, lopovi itd.