Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB je obična prevarantska tvorevina i odlićno se uklapa sa sda kriminalcima.
radnocic i izetbegovic su toliko puta do sada potvrdili i dokazali da su ljudi bez truncice morala i cija je rijec bezvrijedna. samo mi nije jasno sta glasacko tijelo koje glasa za ove ljude moze ocekivati od takvih likova.
Nije riječ o glasačkom tijelu,nego o stranačkom tijelu.Glasačko tijelo je utrnulo i ne izlazi na izbore.
CONDOR Samo se ludi mogu opredjeljivati između pomenutih. Igre za naivne. Koncept vladanja i kod jednih i drugih je isti-Anarhija do iznemoglosti. Kako rekoh oni su jedno i zajedno SDA ili SDA2 (SBB). Neka budale imaju kome dati svoj glas. Samo naprijed naivni do konačnog uništenja.
Danas se pokazalo i najretardiranijim među nama. Oni pametni su znali kad se pregovaralo o ovoj koaliciji da će biti smeće i da je iz čistog interesa, a bez ikakvog programa.
Nekontam kako neko moze, nakon svega, glasati za ovu dvojicu odrpanaca.
Ovaj narod je bespovratno glup, zatucan i nepismen. Kako drugacije objasniti sto sacici etno-nacionalistickih priglupih kleptomana dozvoljava da ga jasu vec 25 godina....
Sve isto kao i 2014, kada su nakon spontanih protesta i paljevine ekspresno dogovorili da SBB preuzme nepostojecu odgovornost za organizaciju protesta, cime su pobrali poene i usli u vlast iste godine. i ovo sad je sve dogovoreno, ko fol oni u zavadi, a sve kako bi opet dobili izbore sljedece godine.
Šćepo UDBA-š pomogao dolazak Crnogorskih rezervista u BiH i takav sjedi u vlasti oooooo majkooooo
Ne serite klixovci, zna se da SBB glasa vođen isključivo ličnim finansijskim interesima FahrA. Nema ovdje ništa dogovoreno. Na federalnom nivou su iz SBB-a podržali vladu jer su im na tom nivou ruke do laktova u novcu, a na državnom nema tog finansijskog interesa, pa su zato glasali protiv vijeća ministara, a ujedno to je dio zajedničke akcije Fahre, Čovića i Dodika da ruše državu...
pa naravno...to se moglo skontati vec nakon lokalnih izbora kad je SBB dozivio fijasko pod kapon SDA. interes SDA nije slab SBB jer onda nemaju s kime napraviti koaliciju. SBB sve glasove sto je osvojio je bilo na prici protiv SDA...hahha
Gusinjac nazad u CG i budi tamo "prvi u bosnjaka"
@Vitez bolje da budde u BIH
Allahu ubrzaj sudnji dan,Amin!!!!
ma sta ce investicije i slozna politika,kad salju rodbina iz dijaspore.ima ,zasto praviti hranu kad se moze na infuziji zivjeti,nismo ludi...
dobro oni jebbu sva tri naroda ,sta ce bit tek sljedece godine pred izbore necemo moci hodat od jebbanja
Predstava za ovce
nemas ti pojma . Scepo dosao u ratu kao dobrovoljac u drugu drzavu . Pa pravo u kabinet svog kolege sefera halulovica borisa.zamisli pravo u kabinet kod generala armije. Oa pokusaj ti otici do zgrade gdje sjedi general armije. Halo nepoznata osoba kod generala u kabinet da mu kuha kafe. Posle godinu vojna policija pronalazi kod ksfe kuhara tajne dokumente u njegovom stanu.privode ga i na insistiranje borisa bude pusten . E pravo u kabinet kod generala. Generala armije.